Etusivu PalvelutEsiopetukseen hakeminen
Ajankohtaista
7.1.2020 9.00

Esiopetukseen hakeminen

Hakuaika esiopetukseen on 13.1. – 9.2.2020.

Hakemus tehdään sähköisesti Lappeenrannan kaupungin kotisivulla varhaiskasvatuksen verkkoasiointilinkin kautta.

Esiopetusta järjestetään päiväkodeissa ja osa ryhmistä toimii koulujen tiloissa. Ensisijainen esiopetuspaikka määräytyy lapsen tulevan koulupaikan mukaan. Lasten ja nuorten lautakunta päättää esiopetuksen oppilaiden ensisijaisista esiopetuspaikoista. Ensisijainen esiopetuspaikka osoitetaan lapsen kotiosoitteen mukaisen oppilaaksiottoalueen esiopetusyksiköstä. Osoitettaessa esiopetuspaikkaa varmistetaan sujuva jatkumo esiopetuksesta perusopetukseen. Lisätietoja hakemisesta ja esiopetuksen järjestämispaikoista saa päiväkotien johtajilta ja kaupungin kotisivuilta.

Yksityisiä päiväkoteja ei ole nimetty ensisijaisiksi esiopetuspaikoiksi. Lisätietoja hakemisesta esiopetukseen yksityisiin palvelusetelipäiväkoteihin saa yksityisten päiväkotien ohjaajalta.

Esiopetus alkaa 13.8.2020 ja päivittäinen toiminta-aika on kello 8.30 – 12.30. Mikäli esiopetusta annetaan yhdessä perusopetuksen oppilaiden kanssa, voidaan esiopetuksessa noudattaa koulun työjärjestystä. Lisätietoja saa päiväkotien johtajilta.

Hakuaika varhaiskasvatukseen ja leikkikerhoihin on 24.2. – 22.3.2020. Lehti-ilmoitus tästä hausta julkaistaan 19.2.2020.


Lappeenranta 8.1.2020

HYVINVOINTI- JA SIVISTYSPALVELUT