Etusivu PalvelutHeili-kirjastoille uusi lukuhaaste 2023, nyt teemana ilo ja rentoutuminen
Ajankohtaista
29.12.2022 8.00

Heili-kirjastoille uusi lukuhaaste 2023, nyt teemana ilo ja rentoutuminen

Lappeenrannan kaupunginkirjasto on taas laatinut yhdessä muiden Etelä-Karjalan kirjastojen kanssa aikuisten lukuhaasteen vuodelle 2023. Lukuhaaste on leikkimielinen, koko vuoden kestävä lukuprojekti, jossa saat 25 erilaista tapaa valita uutta luettavaa. Tämä on Heili-kirjastojen kolmas lukuhaastevuosi.

Lukuhaaste on avoin kaikille lukemisesta kiinnostuneille, ja kuka tahansa voi osallistua siihen. Tarkoitus on lisätä lukuiloa, ei lukustressiä. Etsi siis osallistumiseen sopiva tapa, joka inspiroi juuri sinua! Löydät lukuhaasteen kaikista Heili-kirjastojen toimipisteistä, verkkosivuiltamme ja Heili-verkkokirjastosta heili.finna.fi.

Haasta itsesi lukemaan uutta! Voit käyttää samaa kirjaa useampaan haastekohtaan tai keksiä jokaiseen uuden. Jos et halua kertoa lukemasi kirjan nimeä, voit merkitä kohdan ruksilla suoritetuksi. Täytetyn lomakkeen kirjastoon palauttaneiden ja yhteystietojensa jättäneiden kesken arvotaan pieniä palkintoja vuoden 2024 alussa. Lukuhaasteella on myös oma Facebook-ryhmä: Heili-kirjastojen lukuhaaste.

Apua on aina saatavilla! Jos tarvitset apua sopivan kirjan löytämiseen, voit suunnata lähikirjastoon kysymään vinkkejä. Facebook-ryhmässä jaetaan vinkkejä sopivista kirjoista ja tässä avuksesi myös lista hakuvinkkejä: Vinkkejä haastekohtiin sopivan lukemisen löytämiseen

Haasteen saat omasta Heili-kirjastostasi paperimuodossa, tai voit tulostaa sen täältä:

Lukuhaaste 2023

 

Kirjasto_omatoimilainaus_Lappeenrannan kaupunki_420x280.jpg