Etusivu PalvelutJoulutori avautuu 7.12. – muutamia myyntipaikkoja vielä varattavissa
Ajankohtaista
9.11.2018 9:00

Joulutori avautuu 7.12. – muutamia myyntipaikkoja vielä varattavissa

Lappeenrannan Joulutori avautuu Marianaukiolla perjantaina 7.12. Jouluisesta tunnelmasta pääsee nauttimaan 22.12. asti. Torille nousee 20 joulunpunaista mökkiä.

Lappeenrannan kaupungin järjestämällä Joulutorilla on myynnissä jouluisia ja persoonallisia käsitöitä sekä paikallisia elintarvikkeita. Joulutorialueelle tulee myös oma kahvila, josta saa lämmintä juotavaa, sekä pientä suolaista ja makeaa syötävää. Joulutorin tiedotteen kuva 2.jpg

Joulutorilta ehtii vielä nappaamaan oman myyntipaikan, sillä tilaa löytyy 7.–14.12. väliselle ajalle muutamasta mökistä. Tänä vuonna maatilatuottajille on varattu oma mökki, josta voi varata mökin yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Myös pop up -mökissä, joka on tarkoitettu muille myyjille, on vapaana yksittäisiä vapaita päiviä.

Taipalsaarelainen Nina Lappalainen on kolmatta vuotta mukana Joulutorilla. Hän pyörittää miehensä Simo Vitikaisen kanssa Innalanmäen Tilaa, joka on keskittynyt ylämaan naudan kasvatukseen ja lihan suoramyyntiin. Joulutorilla heiltä on tarjolla muun muassa highlandlihatuotteita, paikallisia leivonnaisia ja itse tehtyä hilloa. Innalanmäen Tilan tuotteita on myynnissä Joulutorin Maatilamökissä 17.–18.12.

Lappalainen toivoo, että myös muut maatilatuottajat innostuvat lähtemään mukaan Joulutorille.

– Mielestäni Joulutori antaa hyvän mahdollisuuden tuoda esille maatilayrittäjien omia, joulupöytään sopivia tuotteita. Joulutorilla on aina ollut mukava tunnelma myyjien ja asiakkaiden kesken.

Joulutorikauppiaisiin voi käydä tutustumassa Joulutorin verkkosivustolta. Sieltä löytyy myös tietoa mökkivarauksista ja vapaista mökkipaikoista.

Lisätietoja:

Minna Leinonen, Ideointi- ja Tapahtumapalvelu Mimmone Oy
puh. 040 757 4901
minna@lappeenrannanjoulutori.fi

Virve Turkia, Osuuskunta Otsina
puh. 040 355 8614
virve@lappeenrannanjoulutori.fi

Joulutorin verkkosivusto: https://www.lappeenrannanjoulutori.fi/

Lappeenrannan Joulutori Marianaukiolla 7.–22.12.
Ma–pe klo 11–18
La–su klo 11–17