Etusivu PalvelutKaikille avoin KIERRÄTYS on POP -tapahtuma la 27.11. Monarilla
Ajankohtaista
15.11.2021 16.27

Kaikille avoin KIERRÄTYS on POP -tapahtuma la 27.11. Monarilla

Lappeenrannan kaupungin nuorisotoimi järjestää Monarin nuorisotilalla kaikille avoimen KIERRÄTYS on POP -tapahtuman lauantaina 27.11. klo 12–16. Luvassa on iltapäivän täydeltä työpajoja, muotinäytöksiä, kahvila ja paljon muuta. Tapahtuma on osa Green Leaf -voittovuotta.

KIERRÄTYS on POP -tapahtuma järjestetään monen toimijan yhteistyönä ja iltapäivällä on luvassa paljon ohjelmaa kierrätys-teeman ympärillä. 

Kirja ja perhoset.jpg

Yhdessä Sampon opiskelijoiden kanssa 

Tapahtumassa järjestetään nuorten vaatteiden kierrätysmuotinäytökset klo 13.00 ja 15.00, yhteistyössä Laptuote-säätiön yhteydessä toimivan Goodwill-kierrätysmyymälän kanssa.

Monarilla on myös tarjolla Sampon käsityötaidon ohjauksen opiskelijoiden sekä muiden toimijoiden kierrätysteemaisia työpajoja. Pajoissa pääsee tekemään esim. farkuista pussukoita, koruja, leluja sekä erilaisia askarteluja ja koristeita pimeneviin iltoihin. Työpajat ja niissä käytettävät materiaalit ovat maksuttomia

Lisäksi kävijät voivat vierailla Liikenneturvan ja Saimaan Virran tietopisteessä sekä ryhtyä kierrätysguruksi Etelä-Karjalan Jätehuollon ohjeistamana. 

Tapahtumassa on esillä Sampon mittatilausompelija opiskelijoiden tyylipukuja ja korsetteja sekä näyttelynä sisustus- ja muotialan perus- ja ammattitutkinto opiskelijoiden kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita.

Kirpputoripaikat varattavissa nyt

– Mukaan kannattaa varata käteistä, sillä kierrätystapahtuman yhteydessä toimii Kesämäen koulun oppilaiden kahvila, Goodwillin Pop Up -myymälä sekä nuorille myyjille tarkoitettu kirpputori, kertoo Nuorisotoimen ohjaaja Tuija Pasanen.

Kirpputoripaikka on maksuton ja se tulee varata etukäteen. Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä 25.11. klo 16 mennessä osoitteeseen: nuoriso@lappeenranta.fi. Samasta osoitteesta saa lisätietoja kirpputoriin liittyen. Paikkoja on 15 ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtumapaikan edessä olevaan puuhun voi tuoda kiertoon ylimääräiset heijastimet, joita itse ei tarvitse.  

–Näin lisätään yhdessä näkyvyyttä pimeissä illoissa heijastinpuun avulla, Pasanen sanoo.
Kankaat.jpg

KIERRÄTYS on POP -tapahtuma järjestetään yhteistyössä Saimaan Ammattiopisto Sampon, Kesämäen koulun, ME-talon, Lappeenrannan Goodwillin, Liikenneturvan, Etelä-Karjalan Jätehuollon, Saimaa Virran ja Lappeenrannan Kontin kanssa. Tapahtuma on osa Green Leaf - vuoden ohjelmatarjontaa.

Lisätietoja: 
Tuija Pasanen, nuoriso-ohjaaja, puh. 0400 154 597, tuija.pasanen@lappeenranta.fi