Etusivu PalvelutKesäksi duuniin -rekrytointitapahtuma 25.1. Lappeenrannassa
Ajankohtaista
9.1.2019 8:15

Kesäksi duuniin -rekrytointitapahtuma 25.1. Lappeenrannassa

Kaakkois-Suomen TE-palvelut, Saimaan ammattiopisto Sampo, Ohjaamo Lappeenranta sekä Lappeenrannan kaupunki järjestävät Kesäksi duuniin -rekrytointitapahtuman perjantaina 25.1.2019 kello 13–15. Tapahtuma järjestetään Lappeenrannan kaupunginteatterin lämpiössä kauppakeskus IsoKristiinassa.

Kesäksi Duuniin LPR juliste_380x535.jpgRekrytointitapahtumassa työnhakijat pääsevät tutustumaan avoimiin kesä- ja kausityöpaikkoihin sekä pidempiaikaisiinkin työmahdollisuuksiin. Tapahtumaan on ilmoittautunut lähes kolmekymmentä työnantajaa eri aloilta.

Yrityspalveluiden asiantuntija Hanna Poropudas Kaakkois-Suomen työ- ja elinkeinotoimistosta kertoo, että tilaisuus on tarkoitettu kaikille työnhakijoille, sekä nuorille että kokeneemmille.

− Kesätöitä kannattaa ryhtyä etsimään heti alkuvuodesta, vaikka tammikuun pakkasilla kesä tuntuukin vielä kaukaiselta. Tapahtumassa on mahdollisuus saada myös neuvoja työnhakuun ja apua CV-klinikalta, jossa voi tarkistuttaa oman CV:nsä. Nuoret työnhakijat voivat päivittää CV:n myös ennakkoon Ohjaamo Lappeenrannan toimipisteessä, Poropudas vinkkaa.

Lisätietoja:

Hanna Poropudas,
Asiantuntija, Yrityspalvelut, Kaakkois-Suomen työ- ja elinkeinotoimisto,
puh. 0295 042 051,
etunimi.sukunimi@te-toimisto.fi