Etusivu PalvelutYmpäristöKuntalaiskysely Lappeenrannan katujen, teiden ja puistojen kunnosta sekä jätehuollosta, katuvalaistuksesta ja pelastustoimesta
Valitse taso
Ajankohtaista
10.5.2019 10:19

Kuntalaiskysely Lappeenrannan katujen, teiden ja puistojen kunnosta sekä jätehuollosta, katuvalaistuksesta ja pelastustoimesta

Lappeenrannan kaupunki on avannut internetsivuillaan kuntalaiskyselyn kaupungin yhdyskuntateknisistä palveluista sekä pelastustoimen ja jätehuollon palveluista. Vastausaikaa on 3. kesäkuuta asti.

Helle Myllysaaressa_388x224.jpgMielipiteensä voi kertoa muun muassa katujen ja teiden kunnosta ja kunnossapidosta sekä niiden talvihuollosta, liikuntapaikkojen ja puistojen hoidosta, jätehuollosta, katuvalaistuksesta, pelastustoimesta sekä myös oman asunnon ja asuinalueen asioista, kuten liikenneyhteyksistä ja palvelujen saatavuudesta.

Lappeenrannan kaupungin elinvoiman ja kaupunkikehityksen toimialajohtaja Pasi Leimi kannustaa kuntalaisia nostamaan esille asioita, joita he katsovat tarpeelliseksi kehittää.

– Uskon, että kehityskohteista puhutaan asuinalueilla paljonkin, mutta on tärkeää, että ne tulevat myös suunnittelijoiden ja päättäjien tietoon. Kun kehitämme palvelujamme, kuntalaisten mielipiteet otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon, Leimi lupaa.

Nettikyselyn ohella toteutetaan otokseen perustuva kirjekysely. Posti tuo kyselykirjeen 600 lappeenrantalaiselle.

Lappeenrannan kysely on osa FCG Konsultointi Oy:n toteuttamaa valtakunnallista kyselyä, joka toteutetaan 19 kaupungissa ja kunnassa. Eri paikkakuntien tuloksista laaditaan vertailutaulukko.

Lappeenrannan yhdyskuntateknisistä palveluista on tehty kysely useana vuonna verkossa, edellisen kerran vuonna 2018.

Kyselyyn pääsee tästä linkistä: https://www.webropolsurveys.com/S/DE19CF2E6AF67744.parLisätietoja:

Lappeenrannan kaupunki
Elinvoima ja kaupunkikehitys
toimialajohtaja Pasi Leimi,
puh. 040 740 1643
pasi.leimi(at)lappeenranta.fi

FCG Konsultointi Oy
Heikki Miettinen
tutkimuspäällikkö
puh. 0500 762 675
heikki.miettinen(at)fcg.fi