Etusivu Kartat ja liikenneKutsutaksiliikennöitsijä Venäjän juniin vaihtuu – muutoksia myös kolmen vyöhykkeen kausilippuihin Lappeenrannasta Imatralle
Ajankohtaista
19.6.2019 13:50

Kutsutaksiliikennöitsijä Venäjän juniin vaihtuu – muutoksia myös kolmen vyöhykkeen kausilippuihin Lappeenrannasta Imatralle

Taksi Saimaa Oy aloittaa liityntäkuljetukset Allegron ja Tolstoin junavuoroille 1.7.2019 alkaen. Taksi liikennöi Lappeenrannan Matkakeskuksen ja Vainikkalan rautatieaseman välillä. Muutokset korottavat matkan hintaa, joka on jatkossa aikuiselta 15 euroa ja alle 17-vuotiailta 10 euroa yhtä suuntaa kohden. Matkan maksu suoritetaan käteisellä tai pankki- tai luottokortilla.

Vainikkalan taksiliikenne_458x280.jpgKyydin tilaaminen tapahtuu Taksi Saimaa Oy:n kautta. Tilaus on tehtävä puolitoista tuntia ennen junan lähtö- tai saapumisaikaa. Liityntätaksi palvelee samanaikaisesti myös muita ennakkotilauksen tehneitä henkilöitä, jos autossa on tilaa.

Lappeenrannan kaupungin joukkoliikennepäällikkö Terhi Koski kertoo, että liityntäkuljetuksen palvelut eivät tule hinnan korotuksia lukuun ottamatta muuttumaan.

– Vainikkalan kutsutaksiliikenne toimii edelleen samaan tapaan Allegron ja Tolstoin junavuoroille. Liityntäpalvelua käyttää kuukausittain noin 300 matkustajaa.

Muutoksia kolmen vyöhykkeen kausilippujen hinnoissa

Lappeenrannan joukkoliikenteen hintoihin tulee 8.8. alkaen muutoksia talviaikatauluun siirryttäessä. Kolmen vyöhykkeen 30 ja 90 päivän kausilippuihin tulee korotus matkustettaessa D-vyöhykkeelle eli Lappeenrannasta Imatralle.

– Hintojen korotus ei koske Lappeenrannan sisäisiä, kolmen vyöhykkeen kausilippuja. Myös muut vyöhykehinnat kausilipuissa pysyvät ennallaan, Koski sanoo.

Uudet hinnat päivitetään kaupungin verkkosivulle. Lisäksi päivitetyt hinnat tulevat näkymään Lappeenrannan lähiliikenteen talviaikatauluvihkoissa.

Lisätietoja:

Terhi Koski
Joukkoliikennepäällikkö
puh. 040 651 5599, terhi.koski(a)lappeenranta.fiLiitteet