Etusivu PalvelutKulttuuri ja liikuntaKirjastoLähikirjastopyöräily alkaa toukokuussa Lappeenrannassa
Valitse taso
Ajankohtaista

Lähikirjastopyöräily alkaa toukokuussa Lappeenrannassa

(10.5.2021)

Toukokuussa 2021 alkaa Lappeenrannan kaupunginkirjaston leikkimielinen lähikirjastopyöräily, jonka tarkoituksena on tutustuttaa kaupunkilaiset eri paikoissa palveleviin kirjastopisteisiin ja liikuttaa ihmisiä pyöräillen.

Lappeenrannan kaupunginkirjastolla on 10 toimipistettä eri puolilla kaupunkia ja niiden väliset välimatkat ovat joskus todella suuria. Ylämaan kirjaston ja Korvenkylän kirjaston välimatka on yli 68 km ja pyöräilemällä matkaan kuluu yli 4 tuntia. Keskustasta liikkeelle lähtien tavoittaa kuitenkin aika monta toimipistettä paljon vaivattomammin. Googlen karttapalvelusta löydät jokaisen pisteen tarkan sijainnin. Muista, että voit myös lainata pyörän päiväksi käyttöösi pääkirjastosta kirjastokortillasi!

Jokaisessa lähikirjastossa on jaossa kartta ja tehtävälista kaikista toimipisteistä. Tehtävät ovat helppoja ja useimmat voi tehdä, vaikka kirjasto olisi kiinni (poikkeuksena Lauritsala ja Nuijamaa). Tehtyäsi mielestäsi riittävän monta tehtävärastia palauta lomake mihin tahansa Lappeenrannan kaupunginkirjaston toimipisteeseen yhteystiedoillasi varustettuna, niin osallistut palkintojen arvontaan, joka suoritetaan pyöräilyviikolla 28.8.- 5.9.2021.

Kivaa kirjastopyöräilyä ja hyviä kelejä matkallesi!

lähispyöräily2021.jpg

Kuva: Miia Ahokainen