Etusivu PalvelutLainaa kaupunginorkesterin kausikortteja ja vapaalippuja Verkossa näytelmän esityksiin kaupunginteatterissa Lappeenrannan pääkirjastosta!
Ajankohtaista
16.1.2020 11.00

Lainaa kaupunginorkesterin kausikortteja ja vapaalippuja Verkossa näytelmän esityksiin kaupunginteatterissa Lappeenrannan pääkirjastosta!

 

Lappeenrannan kaupunginkirjastosta voi nyt lainata kausikortin kaupunginorkesterin konsertteihin kevätkaudelle 2020 ja lippuja Verkossa näytelmän esityksiin kaupunginteatterissa.

Kausikortteja ei voi varata ja niitä saa vain pääkirjaston palvelutiskiltä. Orkesterin kausikortteja on kaksi ja niillä pääsee vain ohjelmistossa www.lprorkesteri.fi mainittuihin kausikorttikonsertteihin. Lipulla pääsee vain yhteen konserttiin ja se on palautettava konsertin jälkeen pääkirjaston palvelupisteeseen.

Teatterin vapaalippuja on neljä ja ne on vaihdettava pääsylipuksi ennen seuraavaa näytöstä palvelupiste Winkissä tai teatterin lippukassalla. Lipun lainaaminen oikeuttaa vain yhteen näytökseen ja se on palautettava pääkirjaston palvelutiskille näytöksen jälkeen.

Kausikortteja ja lippuja ei voi varata eikä sama asiakas voi lainata niitä palautuksen jälkeen heti uudelleen.

Verkossa-näytökset la 18.1., to 6.2., la 15.2., la 22.2. ja pe 6.3.

Kausikorttikonsertit to 23.1., pe 7.2., to 13.2., pe 6.3., to 19.3., to 2.4. ja to 14.5.

Antoisia kuuntelu- ja katseluhetkiä!

Muistathan myös Catzin ja Veiterän kausikortit!

 

käsitelty.jpg