Etusivu PalvelutLappeenrannan Joulutorille etsitään kauppiaita – myyntipaikkahaku käynnissä syyskuun loppuun asti
Ajankohtaista
24.6.2019 10:20

Lappeenrannan Joulutorille etsitään kauppiaita – myyntipaikkahaku käynnissä syyskuun loppuun asti

Lappeenrannan kaupunki järjestää perinteisen Joulutorin Marianaukiolla 7.–22.12.2019. Tapahtuman aikana torista rakentuu tunnelmallinen alue, jossa kauppiaat myyvät tuotteitaan pienistä punaisista mökeistä. Joulutorin kauppiashaku on nyt käynnissä.

Tapahtuman tuottaja Minna Leinonen kertoo, että kauppiaiksi etsitään käsitöiden valmistajien lisäksi joulunajan herkkujen sekä muiden elintarvikkeiden alkutuottajia.

– Joulutori on Lappeenrannan joulunajan suurin tapahtuma, josta tullaan etsimään joululahjojen ja joulukoristeiden lisäksi herkkuja ja nautiskeluhetkiä. Meille on tärkeää, että myytävät tuotteet ovat kotimaisia tai kotimaisista raaka-aineista tehtyjä.

Joulutori_370x246.jpgKauppiashaku on käynnissä syyskuun loppuun saakka. Kiinnostuneet voivat hakea myyntipaikkaa koko tapahtuman ajaksi 7.–22.12. tai lyhyemmälle, kahdeksan päivän ajanjaksolle 7.–14.12. tai 15.–22.12.

Joulutorin kauppiashaun ilmoittautumislomake on sähköisesti täytettävissä tapahtuman verkkosivulla.

Joulutorin mökkien vuokrauksesta ja koko Joulutorin tuotannosta vastaa tapahtumatoimisto Mimmone.

Paikalliset yrittäjät kehuvat yhteishenkeä ja tunnelmaa

Joulutori tavoitti viime vuonna yli 30 000 kotimaista sekä ulkomaista vierailijaa. Minna Leinonen kertoo, että monet kokivat viime vuoden tapahtuman onnistuneeksi.

– Joulutorille myyntitöihin osallistuneet paikalliset yrittäjät ovat kehuneet ennen kaikkea välitöntä yhteishenkeä ja hyvää tunnelmaa.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa Joulutorille osallistunut Marjatta Vainikka pitää Joulutoria yhtenä parhaista tapahtumista, jossa on toiminut myyjänä.

– Äärimmäisen harvoin olen aistinut vastaavaa yhteisöllisyyttä missään myyntitapahtumassa. Uskon, että Joulutorilla kävijät ovat kiinnostuneita lähellä tehdyistä tuotteista.

Lisätietoja:

Tapahtumatoimisto Mimmone, tuottaja Minna Leinonen
puh. 040 7574 901, minna(a)lappeenrannanjoulutori.fi

Lappeenrannan kaupunki, tapahtumatoiminnan koordinaattori Jorma Kallio
puh. 0400 155 597, jorma.kallio(a)lappeenranta.fi (paikalla 22.7.)