Etusivu PalvelutLappeenrannan Varaamopalveluiden kilpailussa lähes 700 osallistujaa – voittaja Mirja-Liisa Hoville luvassa yksityinen vuoro Myllysaaren saunalla
Ajankohtaista
8.6.2019 14:30

Lappeenrannan Varaamopalveluiden kilpailussa lähes 700 osallistujaa – voittaja Mirja-Liisa Hoville luvassa yksityinen vuoro Myllysaaren saunalla

Lappeenrannan kaupungin tilanvarauspalvelu Varaamon järjestämän kilpailun on voittanut lappeenrantalainen Mirja-Liisa Hovi. Sosiaalisessa mediassa toteutettuun kilpailuun osallistui 670 henkilöä. Palkintona oli kahden tunnin saunavuoro voittajalle seurueineen Myllysaaren rantasaunalla. Hovi nauttii saunan lämmöstä lauantaina 8.6. klo 15 alkaen.

Varaamo_Marja-Liisa Hovi_kuva Lpr kaupunki_370x246.jpgKilpailun onnekas voittaja Hovi iloitsee arpaonnen sattumisesta kohdalleen ja paljastaa, että Myllysaaren sauna ympäristöineen on hänelle tuttu paikka.

– Olen käynyt saunalla jo kymmenen vuoden ajan, parhaimmillaan jopa kolmesti viikossa. Tilat ovat viihtyisät ja hyvin hoidetut.

Hovi kertoo, että Myllysaaren sauna on hyvin yhteisöllinen paikka. Lauteilla jokainen voi osallistua keskusteluun tai sitten vaan rentoutua sulkeutumalla omiin ajatuksiinsa. Kun löylyistä on saanut tarpeekseen, voi käydä viilentymässä Saimaan kirkkaissa aalloissa.

– Koen, että voittamisen myötä voin esitellä omaa arkeani saunomaan mukaan tuleville ystävilleni. Saunomisen lisäksi elämääni kuuluu myös aktiivinen tanssiharrastus ja ajan viettäminen lastenlasteni kanssa, Hovi kertoo.

Myllysaaren sauna on avoin vuokraamiselle

Suuresta osallistujamäärästä vaikuttunut Varaamon projektipäällikkö Harri Konttila kertoo, että kilpailun myötä myös Myllysaaren saunaa voi nykyään vuokrata omaan käyttöönsä.

– Myllysaaren lauteille mahtuu kerrallaan jopa 20 hengen porukka, eli olosuhteet isompaan tapahtumaan ovat mitä parhaimmat. Saunan voi vuokrata käyttöönsä ympäri vuoden aina viikonloppuisin Varaamon kautta.

Myllysaaren yleinen rantasauna sijaitsee Myllysaaren uimalan ja uimarannan tuntumassa. Talvella saunalla voi myös pulahtaa avantoon. Useamman kerran viikossa järjestettäviin saunavuoroihin voi ostaa lippuja suoraan saunarakennuksen kassalta ja sarjalippuja myös uimahallien kassoilta.

Kilpailu on osa Varaamon tempausta tuoda erikseen vuokrattavia tiloja julki asukkaille. Myllysaaren saunan lisäksi Varaamon kautta voi vuokrata myös kokous- ja harrastetiloja monipuolisiin käyttötarkoituksiin.

– Varaamon tilat soveltuvat kaikenkokoisille ryhmille, kerran tai viikoittain. Lähde siis porukalla pelaamaan erä sählyä liikuntasaliin tai järjestäkää askarteluilta kuvataideluokassa, Konttila sanoo.

Lisätietoa tiloista ja palveluista voi hakea Varaamon verkkosivuilta.

Lisätietoja:

Harri Konttila
Projektipäällikkö
puh. 040 663 0071, harri.konttila(a)lappeenranta.fi