Etusivu KoronavirustilanneLappeenrannan kaupunginkirjaston kaikki tapahtumat peruttu toistaiseksi
Ajankohtaista
30.12.2020 9.00

Lappeenrannan kaupunginkirjaston kaikki tapahtumat peruttu toistaiseksi

Etelä-Karjala on alueellisen COVID-19- tilannekuvaryhmän mukaan 1.12. siirtynyt kiihtymisvaiheeseen, minkä vuoksi yleisötilaisuuksia koskevat rajoitukset ovat kiristyneet. Tästä syystä joudumme peruuttamaan kaikki tapahtumat ja kokoontumiset kirjastoissa toistaiseksi. 

Kirjastojen lainaustoiminta jatkuu toistaiseksi normaaliin tapaan. Kävijöitä kehotetaan vahvasti käyttämään kasvomaskeja Eksoten maskisuosituksen mukaisesti. Kirjasto myös kannustaa asiakkaitaan tekemään ennakkovarauksia ja näin nopeuttamaan paikan päällä tapahtuvaa asiointia.  

Koska asiakkaiden pidempää oleskelua kirjastossa ei suositella, lehtilukusalit suljetaan pääkirjastossa, Joutsenon ja Lauritsalan kirjastoissa turvallisuussyistä. Myös pääkirjaston lukusali suljetaan ja kaikissa kirjastoissa suositellaan pikaista asiointia. Omatoimikirjastot ovat auki toistaiseksi normaaliin tapaan, mutta asiakastietokoneiden maksimikäyttöaika rajataan 15 minuuttiin kaikissa toimipisteissä. Kirjastoauto ajaa aiempien turvarajoitusten mukaisesti normaalisti ja kotipalvelu toimii toistaiseksi nykyisillä turvakäytännöillä.

Ryhmävierailuja ei järjestetä ja kaikki asiakkaiden tilavaraukset yhteisiin tiloihin perutaan. Digipaja ja soittohuone ovat pois käytöstä. 

Suosimme omatoimista ja sähköistä asiointia. Meille voi myös soittaa kaikkiin palvelupisteisin aukioloaikoina. Löydät yhteystiedot kotisivuiltamme lappeenranta.fi/kirjasto tai Heili-verkkokirjastosta. Myös chat-palvelu on käytössäsi klo 9-15. Löydät senkin kotisivuiltamme.  

Älä tule oireisena kirjastoon!  

Lisätietoja antaa palvelujohtaja Leena Priha p. 040 718 7688 leena.priha@lappeenranta.fi 


covid-19-5081831_1280.jpg