Etusivu PalvelutKulttuuri ja liikuntaLappeenrannan kaupunginteatterin lokakuun Teatteriklubin aiheena syksyn tulevat ensi-iltanäytelmät
Valitse taso
Ajankohtaista
25.9.2019 11:30

Lappeenrannan kaupunginteatterin lokakuun Teatteriklubin aiheena syksyn tulevat ensi-iltanäytelmät

Lappeenrannan kaupunginteatteri kutsuu kaikki teatterista kiinnostuneet lokakuun Teatteriklubiin. Klubi järjestetään tiistaina 1.10. klo 17.30 alkaen kaupunginteatterilla (kauppakeskus IsoKristiina, 3. krs).

Maaninkavaara ilme-vaaka_370x246.jpgLokakuun Teatteriklubin aiheena ovat 5.10. ensi-iltansa saava näytelmä Maaninkavaara sekä 17.10. ensi-iltansa saava farssi Verkossa.

Maaninkavaara on Miika Nousiaisen samannimisen romaanin pohjalta kirjoitettu teos, joka perkaa suomalaista urheiluhulluutta ja sielunmaisemaa tragikoomisella tavalla. Verkossa on farssin mestarin Ray Cooneyn hervoton komedia lontoolaisesta taksikuskista, joka elää kaksoiselämää.

Teatteriklubi on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma, jossa keskustellaan teatterista ja esitellään monipuolisesti teatterin toimintaa. Kokoontumisia järjestetään kerran kuussa. Loppuvuonna klubi kokoontuu vielä 5.11. sekä 3.12. Klubitapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
Maaninkavaara harjoitukset_400x300.jpg
Teatteriklubia isännöi teatterinjohtaja Iiris Rannio. Tervetuloa!