Etusivu PalvelutTapahtumatLappeenrannan kaupunginteatterin vuoden viimeinen Teatteriklubi tiistaina 27.11. – aiheena yhteistuotanto Footloose
Valitse taso
Ajankohtaista
22.11.2018 11:00

Lappeenrannan kaupunginteatterin vuoden viimeinen Teatteriklubi tiistaina 27.11. – aiheena yhteistuotanto Footloose

Lappeenrannan kaupunginteatteri kutsuu kaikki teatterista kiinnostuneet vuoden viimeiseen Teatteriklubiin. Klubi järjestetään tiistaina 27.11. klo 17.30 alkaen (kauppakeskus IsoKristiina, 3. krs).

Vuoden viimeisen Teatteriklubin aiheena on Lappeenrannan lukioteatterin ja kaupunginteatterin yhteistuotanto Footloose, jonka ensi-ilta on suurella näyttämöllä 19.1.2019. Klubivieraina kuullaan työryhmän jäseniä ja nuoria esiintyjiä.

Dean Pitchfordin Footloose on musikaali, joka kertoo nuorista, ilosta ja tahdosta tanssia. Footloose-bileet lappeenrantalaisille järjestää 80 soittavaa, laulavaa, tanssivaa, näyttelevää ja lavastavaa lukiolaista yhdessä kaupunginteatterin kanssa. Esityksen ohjauksesta vastaavat Marika Kesseli ja Netta Salonsaari.

Teatteriklubi on kaikille avoin ja maksuton tilaisuus, jossa keskustellaan teatterista ja esitellään monipuolisesti teatterin toimintaa. Kokoontumisia järjestetään kerran kuussa tiistaisin. Klubitapaamisiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Teatteriklubia isännöi teatterinjohtaja Timo Sokura.

Footloosevaaka_551x297.jpgLisätietoja:

Teatterinjohtaja Timo Sokura,
puh. 040 670 0508, timo.sokura(at)lappeenranta.fi