Etusivu PalvelutLappeenrannan kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata nettilähetyksestä maanantaina 28. syyskuuta klo 18.30 alkaen
Ajankohtaista
24.9.2020 9.33

Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata nettilähetyksestä maanantaina 28. syyskuuta klo 18.30 alkaen

Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata suorasta nettilähetyksestä maanantaina 28. syyskuuta klo 18.30 alkaen.

Banneri valtuusto verkossa_427x240.jpgKokous järjestetään koronavirustilanteen vuoksi hybridikokouksena, jossa osa osallistujista osallistuu kokoukseen paikan päällä valtuustosalissa riittävät turvavälit huomioiden ja osa osallistuu sähköisesti etäyhteyden välityksellä. Koronavirustilanteen vuoksi kaupunki toivoo, ettei yleisö saavu seuraamaan kokousta valtuustosaliin.

Nettilähetys näkyy suorana kokouksen ajan kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi. Valtuustokokousta voi katsoa netistä myös jälkikäteen kahden viikon ajan, jonka jälkeen tallenne poistuu nähtäviltä. Video tallennetaan kaupungin verkkosivuille pääsääntöisesti jo kokouksen jälkeisen päivän aikana, ja se löytyy kohdasta: Päätöksenteko ja talous > Kaupunginvaltuusto > Valtuuston kokousten videotallenteet.

Esityslista on luettavissa etukäteen kaupungin verkkosivuilta kohdasta Päätöksenteko ja talous > Esityslistat ja pöytäkirjat.

28.9.2020 esityslistan keskeisiä asioita ovat:

- Kutilan kanavan rahoittaminen

- Asemakaavan muutos ja tonttijako (Kourulan päiväkotikoulu ja Ukkopuisto)

- Asemakaavan muutos ja tonttijako (Joutsenon Martikanpellon koulu)

- Asemakaavan muutos ja tonttijaon muutos (Lentokentäntie 28)

- Kaupunginhallituksen lausunto arviointikertomuksesta.

Lisätietoja:

II kaupunginsihteeri, viestintäjohtaja Alina Kujansivu
puh. 040 724 8776, alina.kujansivu(a)lappeenranta.fi (tavoitettavissa ma 28.9.)