Etusivu PalvelutLappeenrannan kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata suorasta nettilähetyksestä maanantaina 17. helmikuuta klo 18.30 alkaen
Ajankohtaista
12.2.2020 15.20

Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata suorasta nettilähetyksestä maanantaina 17. helmikuuta klo 18.30 alkaen

Lappeenrannan kaupunginvaltuuston kokousta voi seurata suorasta nettilähetyksestä maanantaina 17. helmikuuta klo 18.30 alkaen. SIIRRY KOKOUKSEEN.

Banneri valtuusto verkossa 224X124.jpgKokouksen alussa pidetään hiljainen hetki edesmenneen kaupunginvaltuutettu Jarmo Pullin muistolle.

Kokouksen jälkeen järjestetään kaupunginvaltuuston iltakoulu, jossa aiheena on Lappeenrannan väestönkehitys ja sen asettamiin haasteisiin vastaaminen. Iltakoulua voi seurata suorana samasta nettilähetyksestä kuin kokoustakin.

Nettilähetys näkyy kaupungin verkkosivuilla www.lappeenranta.fi. Valtuustokokousta voi katsoa netistä myös jälkikäteen. Video tallennetaan kaupungin verkkosivuille pääsääntöisesti jo kokouksen jälkeisen päivän aikana, ja se löytyy kohdasta: Päätöksenteko ja talous > Kaupunginvaltuusto > Valtuuston kokousten videotallenteet.

Esityslista on luettavissa etukäteen kaupungin verkkosivuilta kohdasta Päätöksenteko ja talous > Esityslistat ja pöytäkirjat.

17.2.2020 esityslistalla on kaksi asiaa:
– Asemakaavan ja tonttijaon muutos (Kaukas, itäisen alueen paloasema)
– Asemakaavan ja tonttijaon muutos (Leiri, Puhakankadun alueen kaupat)

Lisätietoja:
II kaupunginsihteeri, viestintäjohtaja Alina Kujansivu
puh. 040 724 8776, alina.kujansivu(a)lappeenranta.fi