Etusivu PalvelutKulttuuri ja liikuntaLappeenrannan kaupunki avaa tuen liikunta- ja kulttuuritoimijoille toiminnan jatkumisen turvaamiseksi
Valitse taso
Ajankohtaista
21.1.2021 9.26

Lappeenrannan kaupunki avaa tuen liikunta- ja kulttuuritoimijoille toiminnan jatkumisen turvaamiseksi

Kulttuuri- ja liikuntalautakunta jakaa korona-avustusta lappeenrantalaisille liikunta-, urheilu- ja kulttuuriyhdistyksille sekä huojennusta ottelu- ja kilpailutapahtumien maksuihin enintään 100 000 euron arvosta.

Salibandy 466x296.jpg– Avustuksilla halutaan tukea paikallisia liikunta- ja kulttuuritoimijoita vaikeassa tilanteessa ja omalta osaltaan mahdollistaa toimijoiden jatko korona-ajan yli, kertoo Lappeenrannan liikuntajohtaja Pasi Koistinen.

Tukipaketti on yhdistysten haettavissa sähköisellä hakemuslomakkeella 22.1.-5.2.2021 klo 16.00 mennessä

– Korona-avustuksen myöntämisen perusteena on yhdistyksen, erityisesti lasten ja nuorten, toiminnan määrä, koronaepidemian vaikutukset yhdistyksen toimintaan sekä myönnettävän tuen merkitys yhdistyksen tulevan toiminnan turvaamiseksi, Koistinen täsmentää.

Ottelu- ja kilpailutapahtumien maksujen huojennus koskee Lappeenrannan kaupungin hallinnoimissa liikuntatiloissa 1.6.–31.12.2020 järjestettyjä ottelu- ja kilpailutapahtumia, joihin koronalla on ollut taloudellisesti merkittävä negatiivinen vaikutus.

Harkinnanvaraisesti myönnettävästä tuesta ja huojennuksista päättää määräaikaan mennessä saapuneiden hakemusten perusteella kulttuuri- ja liikuntalautakunta.

Sähköiset hakulomakkeet:

Korona-avustushakemus kulttuuri- ja liikuntayhdistyksille

Korona-avustushakemus kilpailu- ja ottelumaksujen huojennuksiin

Lisätietoja                                 

Liikuntajohtaja
Pasi Koistinen
puh. 040 682 0227
pasi.koistinen@lappeenranta.fi