Etusivu PalvelutNuorten palvelutLappeenrannan kaupunki vuokraa harjoitustiloja nuorille musiikkiharrastajille – hakuaika päättyy 30.8. klo 16
Palvelut
Valitse taso
Ajankohtaista
1.8.2019 9:30

Lappeenrannan kaupunki vuokraa harjoitustiloja nuorille musiikkiharrastajille – hakuaika päättyy 30.8. klo 16

Lappeenrannan kaupungin musiikkiharjoitustilojen käyttövuorot ovat jälleen haettavissa. Monarin ja Rientolan harjoitustiloja vuokrataan noin vuodeksi kerrallaan, syyskuusta ensi elokuuhun. Harjoitustilat on tarkoitettu alle 29-vuotiaille musiikinharrastajille.

Monari rakennus_389x292.jpgRientolan tilaan mahtuu yksi hakijaryhmä tai yksittäinen soittaja. Monarin kolmeen treenitilaan otetaan kuhunkin 2–4 hakijaa. Nuoriso-ohjaaja Elisa Kivinen kertoo, että harjoitustilat vuokrataan tyhjinä, joten musiikinharrastajien on tuotava mukanaan omat soittimet.

– Bändikämppiä voi hakea vapaasti erilaiseen musiikilliseen harrastamiseen. Tiloja voi käyttää vaikkapa rumpujen, lauluryhmän ja bändienkin harjoitustiloina. Monarin ja Rientolan tiloissa voi tehdä musiikkia myös tietokoneella.

Hakuaika musiikkiharjoitustilojen hakemiseen päättyy 30.8.2019. Hakulomakkeita on saatavilla Monarin nuoriso-ohjaajilta ja kaupungin verkkosivulta.

Hakulomakkeet tulee palauttaa 30.8.2019 klo 16 mennessä Ohjaamo Lappeenrantaan Monarille tai osoitteeseen Nuoriso- ja monitoimitalo/Nuorisotoimi, Anni Swanin katu 7, 53100 Lappeenranta. Kirjeeseen tulee kirjoittaa merkintä ”Bändikämpät”.

– Mikäli valittuja hakijoita on vähemmän kuin tiloihin mahtuu, hakemuksia otetaan vastaan myös hakuajan jälkeenkin, Kivinen sanoo.

Kaupungin musiikkiharjoitustiloista peritään vuokraa yhden kauden ajalta 120 euroa yhtä käyttäjää tai käyttäjäryhmää kohden. Lisäksi tilan varaaja maksaa 30 euron arvoisen avainpantin.

Lisätietoja:

Nuoriso-ohjaaja Elisa Kivinen
puh. 040 486 8898, elisa.k.kivinen(a)lappeenranta.fi (tavoitettavissa 5.8. asti ja 12.8. alkaen)

Tulostettava hakulomake kaupungin verkkosivulla: https://www.lappeenranta.fi/fi/Asiointi-ja-yhteystiedot/Lomakkeet/Nuoriso