Etusivu PalvelutKulttuuri ja liikuntaLappeenrannan kesäteatterin Krokotiilirock-näytelmä siirtyy kesälle 2021
Valitse taso
Ajankohtaista
6.5.2020 15.00

Lappeenrannan kesäteatterin Krokotiilirock-näytelmä siirtyy kesälle 2021

Polartuotanto Oy on päättänyt siirtää Lappeenrannan kesäteatteriin kesäksi 2020 suunnitellun Krokotiilirock-näytelmän kesälle 2021 koronapandemian vuoksi. Jo ostetut kesäteatteriliput on mahdollista siirtää kesän 2021 kantaesityksen näytöksiin.

Polartuotannon toimitusjohtaja Marko Nuutinen kertoo, että näytöskauden siirtäminen oli pitkän harkinnan tulos. krokotiilirock kuva rajattu .png

- Koemme tärkeäksi, että kulttuuritapahtumissa käyminen olisi kaikille turvallista. Näytöskauden siirtäminen oli meille äärimmäisen raskas päätös, sillä se vaikuttaa monen ihmisen työhön. Koemme kuitenkin, että päätös oli näissä olosuhteissa ainoa oikea..

Jo ennakkoon ostetut kesäteatteriliput on mahdollista siirtää käytettäviksi ensi vuonna. Krokotiilirockin 2021 näytöskalenteria rakennetaan parhaillaan, jotta asiakkaat voivat esittää paikkavarauksia lippusiirtojen yhteydessä.

Näytöskalenterin valmistumisesta, lippusiirroista sekä mahdollisista lippujen palautuksista tiedotetaan myöhemmin tarkemmin.

Lappeenrannan kulttuuritoimenjohtaja Päivi-Linnea Pötryn mukaan kesäteatteriesityksen siirto ensi vuodelle on mahdollista.

 

- Lappeenrannan kaupungin puolesta Krokotiilirockin siirtäminen ensi vuoteen onnistuu poikkeuksellisen tilanteen vuoksi.

Lappeenrannan kaupungin matkailujohtaja Mirka Rahman kertoo, että kesäteatteriesitykset ovat merkittävä osa matkailun tarjontaa, joka kiinnostaa myös paikkakunnan ulkopuolelta tulevia ryhmiä.  

- Kesäteatterimatka linnoituksen kesäteatteriin ja Krokotiilirock-näytelmän kantaesitykseen siirtyy nyt ensi vuodelle, joten toivotamme kaikki ryhmät lämpimästi tervetulleiksi Lappeenrantaan tuolloin. 

 

Lisätiedot:

Marko Nuutinen
Puh. 050-0761 879
marko.nuutinen@polartuotanto.fi

 

Päivi-Linnea Pötry
Lappeenrannan kulttuuritoimenjohtaja
040 594 9856
Paivi-Linnea.Potry@lappeenranta.fi