Etusivu PalvelutLappeenrannan monitoimiareenan ja sisäliikuntahallin valmistumassa olevia tarveselvityksiä ja hankesuunnitelmia esitellään maanantaina 17.9. klo 18.30, esittelyä voi seurata suorasta nettilähetyksestä
Ajankohtaista
12.9.2018 11:30

Lappeenrannan monitoimiareenan ja sisäliikuntahallin valmistumassa olevia tarveselvityksiä ja hankesuunnitelmia esitellään maanantaina 17.9. klo 18.30, esittelyä voi seurata suorasta nettilähetyksestä

Lappeenrannan monitoimiareenan ja sisäliikuntahallin tarveselvitys ja hankesuunnitelmat ovat valmistumassa, ja niitä esitellään kaupunginvaltuutetuille maanantaina 17.9.2018 klo 18.30 alkaen kaupunginvaltuuston istuntosalissa, Lappeenrannan kaupungintalolla. Esittely näkyy suorana nettilähetyksenä kaupungin verkkosivuilla Valtuusto verkossa -kohdassa.
valtuusto 2017_ kuva Lpr kaupunki_362x240.jpg
Valmistumassa olevia tarveselvityksiä ja hankesuunnitelmia esittelevät kaupunginjohtaja Kimmo Jarvan asettaman valmisteluryhmän jäsenet: kaupunginsihteeri Juha Willberg, Lappeenrannan Toimitilat Oy:n toimitusjohtaja Mikko Hietamies, rahoitusjohtaja Jari Iskanius ja liikuntapaikkarakentamisen projektijohtaja Ilkka Oksman.

Esittelyä voi katsoa netistä myös jälkikäteen. Video tallennetaan kaupungin verkkosivuille kokouksen jälkeisen päivän aikana, ja se löytyy kohdasta: Päätöksenteko ja talous > Kaupunginvaltuusto > Valtuuston kokousten videotallenteet.

Yleisö voi seurata esittelyä myös paikan päällä kaupunginvaltuuston istuntosalin lehteriltä.

Tiedotusvälineiden edustajat ovat tervetulleita seuramaan esittelyä.

LISÄTIETOJA ESITTELYTILAISUUDESTA

Kaupunginsihteeri Juha Willberg
puh. 040 501 1561
juha.willberg(at)lappeenranta.fi