Etusivu PalvelutNuorten palvelutLappeenrannan nuorisotoimi järjestää 21.–23.8. esports-pelileirin Asinsaaressa - mukaan mahtuu vielä!
Valitse taso
Ajankohtaista
7.8.2020 15.02

Lappeenrannan nuorisotoimi järjestää 21.–23.8. esports-pelileirin Asinsaaressa - mukaan mahtuu vielä!

Edit: ilmoittautumsiaikaa on jatkettu 14.8. saakka.

Lappeenrannan nuorisotoimi järjestää viikonlopun mittaisen esports-pelileirin Asinsaaren leirikeskuksessa 21.8.–23.8. Trailblazersin kanssa. Ilmoittautuminen leirille tapahtuu Tapahtumakone-sivujen kautta. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu 14.8. saakka. 

Esports-pelileirillä keskitytään tiimipelaamiseen ja yhdessä olemiseen. Ohjelmassa on päivisin pelaamista, mutta illan saapuessa rauhoitutaan nauttimaan luonnosta ja yhdessäolosta. Leirin ohjaaja Lauri Jääskeläinen kertoo, että osallistujien tulisi olla 13 - 17-vuotiaita, mutta muita vaatimuksia leirille ei ole.

nappis_400x192.jpg- Leirillä keskitytään tiimitoimintaan ja yhdessä pelaamiseen pelaamalla erilaisia digitaalisia pelejä, kuten Rocket League, Fortnite ja Golf with your friends -pelejä. Osallistujilta ei vaadita aiempaa pelikokemusta, mutta mielenkiinto pelaamiseen harrastuksena tai esports-mielessä on hyvä olla. Sekä tietenkin halukkuutta kehittyä tiimipelaajana.

Osallistujien ei tarvitse tuoda leirille omia koneita, vaan pelaaminen tapahtuu nuorisotoimen pelitietokoneilla. Halutessaan osallistujat voivat ottaa mukaan esimerkiksi oman hiiren, kuulokkeet tai näppäimistön.

Leirin osallistumismaksu on 100 euroa / osallistuja ja se sisältää leirin ohjelman, laitteet, ruokailun sekä edestakaiset kyyditykset. Osa leirin peleistä saattaa olla K16, mutta niidenkin pelaaminen alle 16-vuotiaille on sallittua aikuisen läsnäolleessa.

Lähtö pe 21.8. klo 16 Peltolan koulun pysäkki.
Paluu su 23.8. klo 16 Peltolan koulun pysäkki.

Ilmoittaudu tästä mukaan esports-pelileirille: https://ssl.tapahtumakone.fi/pelileiriLisätiedot:
Lauri Jääskeläinen
Koulunuorisotyöntekijä
Puh./ WhatsApp 0400 154 595
lauri.j.jaaskelainen (at) lappeenranta.fi