Etusivu PalvelutLappeenrannan vuoden 2018 Joulutorin suunnittelu ja mökkien vuokraus on aloitettu
Ajankohtaista
11.7.2018 10:00

Lappeenrannan vuoden 2018 Joulutorin suunnittelu ja mökkien vuokraus on aloitettu

Joulutorin tunnelmia 2017 netkoko kuva Lappeenrannan kaupunki.jpgLappeenrannan Joulutori avautuu Marianaukiolla 7.12.2018 ja on viimeistä päivää avoinna 22.12. Joulutorin suunnittelu on aloitettu ja mökkien vuokraus on alkanut.

Joulutorin tuottajaksi on valittu lappeenrantalainen ideointi- ja tapahtumatoimisto Mimmone oy. Lappeenrannan tapahtumatoiminnan koordinaattori Jorma Kallio kertoo, että Joulutorin mökkien vuokraus ja koko Joulutori toteutetaan nyt valitun tuottajan toimesta.

– Ideointi- ja tapahtumatoimiston tuotannon takana toimivat  Joulutorin tuotannossa jo aiemminkin kunnostautuneet Minna Leinonen ja Virve Turkia.

– Avaamme Joulutorin verkkosivut  nyt heinäkuussa. Ensimmäisenä tehtävänä on markkinoida myyntipaikkoja myyjille ja etsiä vetovoimaisia myyntituotteita Joulutorille.

Lappeenrannan Joulutori punaisine myyntimökkeineen on ollut jo vuodesta 2013 alkaen jatkunut perinne. Joulutori järjestettiin viime vuonna ensimmäisen kerran Marianaukiolla.

– Näyttäisi siltä, että tämä oivallinen aukio on lunastanut täällä paikkansa jouluisena tapahtumapaikkana ihmisten ja koko kaupungin sydämessä, Jorma Kallio sanoo.

Mökkien vuokraukseen ja vuokrauskäytäntöihin liittyvät tiedot löytyvät Joulutorin verkkosivustolta www.lappeenrannanjoulutori.fi 

Kuvassa Joulutorin tunnelmia 2017, kuva Lappeenrannan kaupunki

Lisätietoja:

Minna Leinonen, Ideointi- ja tapahtumatoimisto Mimmone Oy
040 757 4901, minna.leinonen(at)mimmone.fi

Virve Turkia,
040 355 8614, virve.turkia(at)otsina.fi

Lappeenrannan kaupunki, tapahtumapalvelut – Lappeenranta EventCity
tapahtumatoiminnan koordinaattori Jorma Kallio
0400 155 597 jorma.kallio(at)lappeenranta.fi


Mökkien vuokraukseen liittyvät tiedot: www.lappeenrannanjoulutori.fi