Etusivu PalvelutMeidän Lappeenranta -asukaslehti ilmestyy keskiviikkona 3. kesäkuuta
Ajankohtaista
29.5.2020 13.30

Meidän Lappeenranta -asukaslehti ilmestyy keskiviikkona 3. kesäkuuta

Lappeenrannan kaupungin Meidän Lappeenranta -asukaslehti ilmestyy ja on jakelussa keskiviikosta 3.6. alkaen. Lehti jaetaan kaikkiin talouksiin Lappeenrannassa ja se on luettavissa julkaisupäivästä alkaen myös kaupungin verkkosivustolla.

Lappeenranta-Asukaslehti-2-2020-kansi-449x252.jpgLehden tuli ilmestyä jo toukokuun alkupuolella, mutta julkaisupäivä siirrettiin koronavirustilanteen vuoksi kesäkuun alkuun.

Asukaslehdessä esitellään kaupungin valmisteilla olevaa ilmasto-ohjelmaa kestävän liikkumisen näkökulmasta, kaupunkikuvaa koristavaa taidetta sekä linnoituksen luonto- ja kulttuuripolkua.

Aiheina ovat myös muun muassa iltasoitto, Saimaarium, Kimpisen lukion yhteisötaideteos, museoiden uudet työntekijät ja infrarakentaminen.

Asukaslehden kyselyyn lähes 100 vastausta


Vuoden 2020 ensimmäisen, tammikuussa julkaistun asukaslehden yhteydessä järjestettiin lukijakysely, johon tuli yhteensä lähes 100 vastausta. Kyselyyn vastanneiden kesken järjestettiin arvonta, jonka voittajaan otettiin alkukeväästä yhteyttä henkilökohtaisesti.

Lehden päätoimittaja, kaupungin viestintäjohtaja Alina Kujansivun mukaan lukijat toivoivat erityisesti, että asukaslehti ilmestyisi jatkossakin paperiversiona.

- Myös lehden toimitus on samaa mieltä lukijoiden kanssa ja Meidän Lappeenranta ilmestyy tuttuun tapaan jatkossakin paperiversiona.

- Saimme kyselyn yhteydessä myös pääasiassa positiivista palautetta lehden sisällöstä sekä näkemyksiä ja toiveita, joita pyrimme ottamaan huomioon tulevissa lehdissä. Kiitos kaikille kyselyyn osallistuneille sekä lehden lukijoille.

Lisätietoja:

Viestintäjohtaja Alina Kujansivu
puh. 040 724 8776, alina.kujansivu(a)lappeenranta.fi

Meidän Lappeenranta -lehteä koskevat mahdolliset jakeluhäiriöt: puh. 029 001 0043