Etusivu PalvelutMillaista on tulevaisuuden liikkuminen Lappeenrannassa? - Vastaa kyselyyn 5.4. mennessä
Ajankohtaista
24.3.2020 15.01

Millaista on tulevaisuuden liikkuminen Lappeenrannassa? - Vastaa kyselyyn 5.4. mennessä

Lappeenrannan kaupunki on käynnistänyt kestävän liikkumisen suunnitelman laatimisen. Kestävällä liikkumisella tarkoitetaan kulkutapoja, jotka ovat ympäristöystävällisiä, taloudellisia, sujuvia, turvallisia sekä liikkujan terveyttä kohentavia. Tällaisia kulkutapoja ovat muun muassa jalankulku, pyöräliikenne ja joukkoliikenne. Lappeenranta tavoittelee laadittavalla suunnitelmalla laaja-alaisia ja positiivisia vaikutuksia kaupunkiympäristön viihtyisyyteen sekä kaupunkilaisten hyvinvointiin. Lisäksi suunnitelma tukee osaltaan kaupungin ilmastotavoitteiden toteutumista.

Tule mukaan vaikuttamaan

Suunnitelmaan voi vaikuttaa sähköisen kyselyn kautta. Kyselyn avulla Lappeenrannassa asuvat ja liikkuvat voivat antaa näkemyksiä kestävän liikkumisen nykytilasta ja tulevaisuudesta suunnitelmaa varten. Kyselyn aukioloaikaa on jatkettu, ja kyselyyn voi vastata 5.4. saakka osoitteessa www.webropol.com/s/lappeenrantaliikkuu

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kaupunkipyörien käyttöoikeus vuodelle 2020, joukkoliikenteen Waltti-kuukausilippuja (3 kpl) ja Hertz-sähköauton vuokraus viikonlopun ajaksi.

Sähköisen kyselyn lisäksi kaupunkilaisilla on ollut mahdollisuus osallistua kestävän liikkumisen suunnitelman laatimiseen muun muassa Makea Coffeessa ja LUT-yliopistolla järjestetyissä asukastilaisuuksissa.

Tervetuloa vaikuttamaan siihen, miten Lappeenrannassa liikutaan tulevaisuudessa!

Yhteystiedot:
Kaupungininsinööri Olli Hirvonen, puh 040 670 1566