Etusivu Kartat ja liikenneMobiililippujen myynti laajentuu Lappeenrannassa kesäkuussa – mukaan myös kolmas toimija
Ajankohtaista
22.5.2019 14:10

Mobiililippujen myynti laajentuu Lappeenrannassa kesäkuussa – mukaan myös kolmas toimija

Paikallisliikenteen mobiililippuja alkaa myydä uusi toimija, Savonlinja Oy, lauantaina 1.6.2019 alkaen. Yritys myy lipputuotteita Linjalla-mobiilisovelluksen kautta.
Aiemmin Lappeenrannassa on toiminut kaksi mobiililipputoimittajaa, IQ Payments Oy ja Semel Oy. Molemmat yritykset ovat tarjonneet sähköisesti joukkoliikenteeseen kelpaavia lippuja.

Bussissa lapsia ja aikuinen_kuva Jani Kautto_472x314.jpgJoukkoliikennepäällikkö Terhi Koski kertoo, että matkustajalle mobiilisovelluksella maksaminen on kertalippua halvempaa ja sopii etenkin paikallisliikenteen (vyöhyke A) satunnaiskäyttäjille.

– Mobiililipun voi ostaa milloin tahansa, vaikka vasta pysäkillä. Lippu näytetään kuljettajalle mobiililaitteesta linja-autoon saapuessa. Mobiililippu on voimassa 90 minuuttia ostohetkestä, ja se sisältää vaihto-ominaisuuden.

Ennen mobiililipun ostamista asiakkaan tulee ladata puhelimensa sovelluskaupasta maksuton lipputoimittajan sovellus. Sovellukset ovat ladattavissa AppStoresta ja Google Play -sovelluskaupasta.


Lisätietoja:

Terhi Koski
joukkoliikennepäällikkö
puh. 040 651 5599, terhi.koski(a)lappeenranta.fi

Kuva: Jani Kautto

Liitteet