Etusivu PalvelutOsallistu: Kaupunki kysyy palautetta joukkoliikenteestä
Ajankohtaista
2.11.2020 8.59

Osallistu: Kaupunki kysyy palautetta joukkoliikenteestä

Vastaamalla 1.11.- 30.11.2020 Lappeenrannan paikallisliikenteen asiakaskyselyyn kaupunkilaiset voivat antaa palautetta ja vaikuttaa sen jatkokehitykseen. Kysely on tarkoitettu kaikille lappeenrantalaisille ja Lappeenrannassa asuville riippumatta siitä, käyttävätkö he joukkoliikennettä vai eivät.

Kartta 431x294.jpgLappeenrannan kaupunki on vastannut paikallisliikenteen järjestämisestä kesästä 2014 lähtien, jolloin aloitettiin systemaattinen joukkoliikenteen kehittäminen. Sen yhtenä tärkeimpänä työvälineenä on jokavuotinen asiakaskysely. Lappeenrannan joukkoliikennepoliittinen ohjelma 2030 ohjaa joukkoliikenteen suunnittelua ja kehittämistä muun muassa lippu- ja maksujärjestelmän, joukkoliikenteen linjaston, brändin ja ympäristöystävällisyyden suhteen.

- Olemme saaneet vuosina 2012-2019 toteutettujen vastaavien kyselyjen kautta paljon arvokasta palautetta ja kehittämisehdotuksia, joita olemme käytännössä myös toteuttaneet, iloitsee Lappeenrannan joukkoliikennepäällikkö Terhi Koski.

Kysely tehdään verkossa

Kyselyn avulla kaupunkilaisilla on mahdollisuus antaa palautetta paikallisliikenteen toimivuudesta, toteutetuista uudistuksista ja ennen kaikkea osallistua paikallisliikenteen jatkokehitykseen.

- Monet jo toteutetut uudistuksetkin ovat perustuneet aiempien kyselyjen kautta saatuun palautteeseen, Koski kertoo.

- Esimerkiksi yhdessä kuntalaisten kanssa tehty joukkoliikenteen pinkki Jouko -brändi on näkynyt tänä vuonna paikallisliikenteessä ja tulee jatkossa näkymään yhä enemmän osana kestävää liikkumista, Koski jatkaa.

Jouko QR 402x400.jpgKysely toteutetaan Internetin kautta Webropol-kyselynä, johon pääset QR-koodin  tai Lappeenrannan kaupungin kotisivujen kautta.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme kappaletta 30 päivän Waltti Lappeenranta -kausilippua tai vastaavaa arvolippua.

Kysely koskee Lappeenrannan paikallisliikennealueen bussiliikennettä (linjat 1-8, 12 ja 47). Paikallisliikennealue ja linjat näkyvät liitteenä kartasta. Löydät kartan myös täältä.

Lisätietoja:

Joukkoliikennepäällikkö Terhi Koski
Lappeenrannan kaupunki
puh. 040-651 5599
terhi.koski@lappeenranta.fi

Suunnittelija Ville Alppisara
Ramboll Finland Oy
puh. 050-456 2722
ville.alppisara@ramboll.fi