Etusivu PalvelutOsallistu Lappeenrannan 370-vuotisjuhlavuoteen omalla tapahtumaideallasi - ideoita otetaan vastaan 31.3. saakka
Ajankohtaista
22.2.2019 13:37

Osallistu Lappeenrannan 370-vuotisjuhlavuoteen omalla tapahtumaideallasi - ideoita otetaan vastaan 31.3. saakka

Tapahtumatoiminnan koordinaattori Jorma Kallion mukaan tuleva tapahtumakesä tulee olemaan viime kesääkin vilkkaampi, myös kaupungin 370-vuotisjuhlavuoden ansiosta.

– Lappeenrannan juhlavuosi tulee keskittymään elokuun lopusta syyskuun ensimmäiselle viikolle. Sataman Valot avaa juhlaviikon iloisesti lauantaina 31.8. ja juhlaviikko päättyy koko perheen Linnoituksen Valot -tapahtuman upeisiin konsertteihin 7.–8.9.2019. IMG_4481.JPG

Kallio kutsuu kaikki mukaan tekemään yhdessä juhlavuodesta muistorikasta elämystä. Asukkaat voivat esittää tapahtumapalveluille omia tapahtumaideoitaan juhlavuoteen liittyen. Tapahtumaideaansa voi ehdottaa sähköisellä lomakkeella 31.3. mennessä.

– Etsimme pieniä ideoita, suuria ajatuksia ja persoonallisia jalanjälkiä toteutettavaksi osana valmiiksi määriteltyjä tapahtumiamme. Lupaan, että tapahtumapalvelut ottaa yhteyttä ja sopii jatkotoimenpiteistä ideansa määräaikaan mennessä ilmoittaneiden kanssa.

– Parhaat ja käytännöllisimmät ideat pääsee toteuttamaan valintansa mukaan yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Jos idea tulee valituksi, niin myös kaupunki on mukana mahdollistamassa sitä, Kallio sanoo.

Kuva: Sataman valot. Lappeenrannan kaupunki.

Lisätietoja:

Tapahtumatoiminnan koordinaattori Jorma Kallio
puh. 0400 155 597, jorma.kallio(a)lappeenranta.fi

Osallistu, ideat 31.3. mennessä: https://response.questback.com/lappeenrannankaupunki/370