Etusivu PalvelutPaikallisliikenteen asiakaskysely
Ajankohtaista
15.11.2019 12.00

Paikallisliikenteen asiakaskysely

Vastaamalla 15.11.–15.12.2019 Lappeenrannan paikallisliikenteen asiakaskyselyyn, kaupunkilaiset voivat antaa palautetta ja vaikuttaa sen jatkokehitykseen. Kysely on tarkoitettu kaikille lappeenrantalaisille ja Lappeenrannassa asuville riippumatta siitä, käyttävätkö he joukkoliikennettä vai eivät.

Lappeenrannan kaupunki on vastannut kesästä 2014 lähtien paikallisliikenteen järjestämisestä, jolloin aloitettiin systemaattinen joukkoliikenteen kehittäminen, jonka yhtenä tärkeimpänä työvälineenä on kyseinen asiakaskysely. Lappeenrannan kaupunginvaltuusto on hyväksynyt vuonna 2019 joukkoliikennepoliittisen ohjelman, jonka mukaisia kehitystoimenpiteitä tehdään muun muassa lippujärjestelmän, joukkoliikenteen linjaston sekä brändin kehittämiseksi.

Olemme saaneet vuosina 2012–2018 toteutettujen vastaavien kyselyjen kautta paljon arvokasta palautetta ja kehittämisehdotuksia, joita olemme käytännössä myös toteuttaneet. Vastaamalla tähän kyselyyn voit vaikuttaa esimerkiksi tulevaan linjastosuunnitteluun. Suunnittelussa on myös joukkoliikenteen brändi, jota tehdään yhdessä kuntalaisten kanssa. Brändi tulee näkymään vuoden 2020 aikana paikallisliikenteessä, toteaa Lappeenrannan joukkoliikennepäällikkö Terhi Koski.

Vuosittainen kysely jälleen marras- joulukuussa

Kyselyn avulla kaupunkilaisilla on mahdollisuus antaa palautetta paikallisliikenteen toimivuudesta, toteutetuista uudistuksista ja ennen kaikkea osallistua paikallisliikenteen jatkokehitykseen. Monet jo toteutetut uudistuksetkin ovat perustuneet aiempien kyselyjen kautta saatuun palautteeseen.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme kappaletta 30 päivän Waltti Lappeenranta -kausilippua tai vastaava arvolippua.

Kysely koskee Lappeenrannan paikallisliikennealueen bussiliikennettä (linjat 1-8, 3k, 12 ja 47)

Paikallisliikennealue sekä linjat näkyvät alla olevasta kartasta:

Paikallisliikennekysely kartta_577x384.png

Miten kyselyyn voi osallistua

Kysely toteutetaan Internetin kautta Webropol-kyselynä: http://www.webropolsurveys.com/lprliikenne.net


Lisätietoja:
Joukkoliikennepäällikkö Terhi Koski, Lappeenrannan kaupunki, puh. 040-651 5599, terhi.koski@lappeenranta.fi
Suunnittelija Ville Alppisara, Ramboll Finland Oy, puh. 050-456 2722, ville.alppisara@ramboll.fi

Liitteet