Etusivu PalvelutNuorten palvelutSammontorin nuorisotilaan uusi tietokonepelihuone
Palvelut
Valitse taso
Ajankohtaista
5.9.2019 11.00

Sammontorin nuorisotilaan uusi tietokonepelihuone

Sammontorin nuorisotilaan avataan perjantaina 6.9. tietokonepelaamista varten varusteltu ja ainoastaan siihen varattu pelihuone. Pelihuoneessa on 13 pelaamiseen tarkoitettua tietokonetta, joissa riittää potkua kaikkien pelien pelaamiseen. Pelihuoneessa on valmiudet myös joukkueiden harjoitteluun.

Photo by Soumil Kumar from Pexels_407x272.jpgSammontorin nuorisotilassa järjestetään ohjattua ja maksutonta nuorten pelikerhotoimintaa nuorisotilan aukioloaikoina tiistaista lauantaihin. Sammontorin nuorisotyöntekijä Lauri Jääskeläinen kertoo, että vuoroja ei tarvitse varata ennakkoon, vaan riittää että tulee paikalle.

– Ohjaajat pitävät huolen, että kaikki pääsevät pelaamaan. Kun ollaan saatu kuva pelikoneiden suosiosta, niin joudutaan varmaankin aikatauluttamaan eri porukoiden vuoroja.

Vaikka nuorisotila on tarkoitettu pääasiassa 13–17-vuotiaille, myös nuoremmat 11–12-vuotiaat on huomioitu. Nuoremmat voivat vierailla nuorisotilalla aukioloaikojen kahden ensimmäisen tunnin aikana, eli arkisin klo 15–17 ja lauantaisin klo 16–18. Lisäksi tilassa toimii maanantai- ja torstai-iltaisin eSport-joukkue Trailblazers, joka järjestää tilassa maksullista harrastustoimintaa.

– Tilassa tulee olemaan hyvät puitteet nuorten jo valmiiden joukkueiden harjoittelusessioihin, tai uuden peliseuran löytämiseen, Jääskeläinen kertoo.

Pelihuoneen toiminnassa noudatetaan pelien ikärajoituksia sekä kuvaohjelmalakia. Tämä tarkoittaa, että mitään K-18 pelejä ei pelata ollenkaan ja sitä nuoremmille suunnatuissa peleissä noudatetaan kolmen vuoden joustoa aikuisen läsnäollessa.


Sammontorin nuorisotilan aukioloajat:

Tiistai: 15–20
Keskiviikko: 15–20
Perjantai: 15–21
Lauantai: 16–23 (joka 3. lauantai kiinni)

Lue lisää:
Sammontorin nuorisotila: www.lappeenranta.fi/fi/Palvelut/Nuorten-palvelut/Nuorisotilat/Sammontorin-nuorisotilat
Trailblazers: www.trailblazers.gg/fi/lisatiedot


Lisätiedot:

Lauri Jääskeläinen
koulunuorisotyöntekijä
Sammontorin nuorisotila
0400 1545 95
lauri.j.jaaskelainen@lappeenranta.fi

Kuva: Soumil Kumar from Pexels