Etusivu Osallistu ja vaikutaSuunnittele Lappeenrannan nuorisovaltuustolle uusi logo – logokilpailu avoinna 18.6. saakka
Ajankohtaista
24.5.2018 14:27

Suunnittele Lappeenrannan nuorisovaltuustolle uusi logo – logokilpailu avoinna 18.6. saakka

Lappeenrannan nuorisovaltuusto (Nuva) toivoo asukkailta ehdotuksia nuorisovaltuuston uudeksi logoksi. Nuorisovaltuusto on avannut ehdotuksia varten logokilpailun, joka on kaikille avoin. Kilpailuun voi osallistua 18.6.2018 klo 16 mennessä.

Nuorisovaltuuston nykyinen, mustavalkoinen logo on otettu käyttöön vuonna 2011. Logokilpailua koordinoiva nuoriso-ohjaaja Sami Taponen vinkkaa, että nuva_kuva (003).PNGkilpailuraati katsoo uutta logoa valitessaan eduksi kekseliäisyyden ja viittaukset Nuvan nimeen.

– Etsimme logoa, joka kuvaa parhaiten nuorisovaltuustoa ja Lappeenrantaa. Kilpailutöiltä toivotaan ennen kaikkea ennakkoluulottomuutta ja villejä kokeiluja. Logon tulee sisältää Nuvan nimen lisäksi pinkkiä väriä.

– Kukin suunnittelija voi osallistua enintään kahdella logosuunnitelmalla. Osallistujien tulee myös kuvailla, miksi oma logoehdotus on paras ja miten se kuvastaa nuorisovaltuustoa ja Lappeenrantaa. Ennen osallistumista kannattaa tutustua tarkemmin kilpailun sääntöihin Nuvan verkkosivuilla.

Nuorisovaltuusto valitsee voittajan kesäkuun kokouksessaan äänestämällä. Voittavan logon tekijä palkitaan lahjakortilla. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja asiasta tiedotetaan nuorisovaltuuston verkkosivuilla sekä Facebook-sivulla, Instagram-tilillä ja Twitter-tilillä.

Kuvat: Lappeenrannan nuorisovaltuusto.

Lisätietoja kilpailusta:

Nuoriso-ohjaaja Sami Taponen, puh. 040 354 9786, sami.taponen@lappeenranta.fi.

Kilpailun säännöt nuorisovaltuuston verkkosivuilla. nuva-logo.png