Etusivu PalvelutTervetuloa kaupungin kulttuuritoimijoiden foorumiin 9.11.
Ajankohtaista
16.10.2020 10.40

Tervetuloa kaupungin kulttuuritoimijoiden foorumiin 9.11.

Lappeenrannan kaupungin kulttuuritoimi järjestää Kulttuuritoimijoiden foorumin nyt toista kertaa maanantaina 9.11.2020 klo 14.00 Kulttuuritila Nuijamiehessä.

2007_pop-up_veera_ja_saaga_ 438x292.jpgFoorumi kerää yhteen kulttuurialan toimijat ja tarjoaa alustan keskustelulle. Kulttuuritoimijoilla on mahdollisuus pitää tilaisuudessa 5–10 minuutin mittainen puheenvuoro. Puheenvuoron voi käyttää esimerkiksi esittelemällä yhteistyömahdollisuuksia muille toimijoille tai puhua haluamastaan ajankohtaisesta aiheesta.

Tilaisuudessa kerrataan lyhyesti myös Lappeenrannan kaupungin tukimuotoja kulttuuritoimijoille.

Foorumissa esityksen pitävät Mona Taipale sekä Riikka Hjelt-Taponen. Mona Taipale on aloittanut tänä syksynä Saimaa-ilmiön aluekoordinaattorina ja esittelee Saimaa-ilmiötä. Riikka Hjelt-Taponen kertoo opinnäytetyöstään, jonka aiheena on Kulttuurijärjestöjen yhteistyöverkosto osana Lappeenrannan kulttuuristrategiaa.

Kuulolla ovat myös Lappeenrannan kaupungin kulttuuri- ja liikuntalautakunnan, kaupungin kirjastotoimen, kaupungin museoiden sekä kaupunginorkesterin ja kaupunginteatterin edustajat.

Paikan päälle Kulttuuritila Nuijamieheen mahtuu 50 ensimmäistä ilmoittautujaa. Ilmoittautumista tilaisuuteen pyydetään maanantaina 2.11. mennessä osoitteessa: https://response.questback.com/lappeenrannankaupunki/kulttuurifoorumi

Tilaisuutta on mahdollista seurata myös live-striimin välityksellä. Linkki live-striimiin lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen tilaisuuden alkua.

Mitä? Missä?
Kulttuuritoimijoiden foorumi: maanantaina 9.11. klo 14–16 Kulttuuritila Nuijamiehessä.

Kenelle?
Kaupungin kulttuuritoimijoille sekä paikalliskulttuurista kiinnostuneille kaupunkilaisille.

Miten osallistua?
Ilmoittautuminen: ma 2.11. mennessä: https://response.questback.com/lappeenrannankaupunki/kulttuurifoorumi

Lisätietoa:
Elina Haverinen
Hallintosihteeri, Lappeenrannan kaupunki
040 660 1681
elina.haverinen@lappeenranta.fi