Etusivu Vihreän Makasiinin rakennuksen ulkoseinälle tulee kameramuotoinen kävijälaskurijärjestelmä
Ajankohtaista

Vihreän Makasiinin rakennuksen ulkoseinälle tulee kameramuotoinen kävijälaskurijärjestelmä

(12.5.2022)

Vihreän Makasiinin rakennuksen ulkoseinälle sekä Imatrankosken sillalle toukokuussa 2022 asennetaan kameramuotoinen kävijälaskurijärjestelmä mittaamaan kävijävirtoja. Kamerajärjestelmää ei käytetä valvontaan, eikä kuvaamiseen. Kamera ei kerää, eikä tallenna henkilötietoja. Tiedonkeruuaika: toukokuu 2022 – syyskuu 2022. Älykamerajärjestelmä asennetaan mittaamaan kävijävirtoja alueella ja kerättyjä tietoja käytetään kävijätietojen matkailulliseen tutkimiseen ja analysointiin. Kameran keräämää tietoa käsittelee Salmi Platform Oy ja sen valtuuttamat henkilöt goSaimaa Oy:ssä.

Vihreän Makasiinin seinälle ja Imatrankosken sillalle asennettu AVA Aware-kamera noudattaa EU:n yleistä GDPR tietosuoja-asetusta, (2016/679) ja siten annettuja säädöksiä. Kamera ei kerää, eikä tallenna henkilötietoja. Kerättyjä tietoja kävijävirroista säilytetään enintään 3 kk ja käytetään ainoastaan mittaamaan kävijävirtoja alueella matkailunkehittämisen tueksi. 

Järjestelmän asennuttamisesta vastaa goSaimaa ja toimenpide tehdään osana goSaimaan Tiedolla johtamisen vahvistaminen Etelä-Karjalassa -hanketta, josta voi lukea lisää goSaimaan verkkosivustolta.