Suosikit

Lappeenrannan kaupungin musiikinharjoitustilojen käyttövuorot nyt haettavissa

JULKAISTU 14.8.2023, 14.17

Lähikuva kitarasta.

Lappeenrannan kaupungin nuorisotoimen musiikinharjoitustilojen käyttövuorot ajalle syyskuu 2023 – elokuu 2024 ovat nyt haettavissa. Hakuaikaa on 31.8.2023 asti.

Musiikinharjoitustilat on tarkoitettu lappeenrantalaisten alle 29-vuotiaiden, mutta ensisijaisesti alle 18-vuotiaiden nuorten musiikin harrastamiseen. Tiloja voi hakea esimerkiksi musiikin tekemistä tai soittoharjoittelua varten. Hakijana voi olla ryhmä tai yksittäinen harrastaja. Nuoriso- ja monitoimitalolla on tarjolla kolme harjoitustilaa ja Rientolassa yksi harjoitustila. Yhteen tilaan mahtuu vuokralle 2–3 harrastajaa tai bändiä.

Nuorisoikäisten ryhmien lisäksi tiloja voivat hakea kaikki musiikkiharjoitustilaa tarvitsevat, kertoo nuoriso-ohjaaja Miro Korhonen.

Hakijat, jonka jäsenistä vähintään kaksikolmasosaa on alle 29-vuotiaita ovat etusijalla. Mikäli heidän jälkeensä jää edelleen tiloja vapaaksi, täytetään vapaana olevat tilat ikärajoituksen ylittävien hakijoiden joukosta arpomalla.

Harjoitustiloihin ei kuulu soittimia, vaan jokainen tilan vuokraaja tuo itse omat soittimensa. Tilat ovat käytössä päivittäin klo 8–23 välisenä aikana, ja ne ovat päihteettömiä.

Nuorilta hakijoilta peritään 120 euron suuruinen vuokra käyttäjältä/ käyttäjäryhmältä vuodessa. Yli 29-vuotiailta peritään 50 euron suuruinen kuukausivuokra. Sen lisäksi käyttäjältä tai käyttäjäryhmältä peritään 30 euron suuruinen avainpantti, jonka saa takaisin avainta palauttaessa.

Nuorisotoimi kannustaa kaikkia kiinnostuneita hakemaan musiikkiharjoitustiloja. Lisätiedot ja hakulomake löytyvät Lappeenrannan kaupungin verkkosivuilta.

Lisätiedot:

Miro Korhonen   
040 162 6320  
miro.korhonen@lappeenranta.fi