Suosikit

Järjestyssäännöt

1. Hyvä käytös: Noudatan hyviä käytöstapoja; tervehdin, puhun ystävällisesti ja toimin ohjeen mukaan.  Kunnioitan jokaisen oikeutta koskemattomuuteen.

 

2.  Työrauha: Ylläpidän työrauhaa toimimalla rauhallisesti ja keskittymällä työhöni.

 

3. Oleskelu ja liikkuminen: Koulupäivän aikana pysyn koulun alueella ja kuljen rauhallisesti sisätiloissa. Oppituntien päättyessä poistun koulun alueelta. 

 

4.  Siisteydestä ja ympäristöstä huolehtiminen:  Siivoan omat jälkeni. En vaaranna muiden oppilaiden, kouluyhteisön tai opiskeluympäristön turvallisuutta tai terveyttä. Kunnioitan toisen omaisuutta enkä koske luvatta toisten tavaroihin.  Epäasiallinen ja häiritsevät käytös, väkivalta sekä kiusaaminen on kielletty.

 

5. Turvallisuus: Arvoesineet ovat koulussa oppilaan ja vanhempien vastuulla eikä koulu korvaa kadonneita tai särkyneitä tavaroita.

 

6. Vaaralliset esineet: Vaarallisten ja vahingoittamiseen soveltuvien esineiden tuominen kouluun on kielletty. 

 

7. Päihteet ja ikärajalliset tuotteet: Energiajuomien, päihteiden ja tupakkatuotteiden käyttö ja hallussapito on kielletty koulun alueella aina, kouluaikana ja koulun järjestämissä tilaisuuksissa sekä koulun ulkopuolella tapahtuvassa opetuksessa.

 

8. Tietokoneet, matkapuhelimet ja mobiililaitteet: Mobiililaitteiden käyttö koulussa on sallittu opettajan luvalla tai osana opetusta, muutoin laitetta säilytetään koko koulupäivän ajan äänettömällä repussa (huomioidaan diabeetikot). Opettajalla on oikeus poistaa opetusta tai opiskelua häiritsevä laite. Kunnioitan jokaisen oikeutta yksityisyyden suojaan.  Opettajien, vanhempien ja muiden oppilaiden kuvaaminen, nauhoittaminen tai muu tallentaminen ja kuvien tai muiden tallenteiden levittämien tai julkaisu on kielletty ilman kohteen henkilökohtaisesti antamaa suostumusta. Käytän koulun laitteita saadun ohjeistuksen mukaan vastuullisesti omalla käyttäjätunnuksella.