Suosikit

Voisalmen koulu

Voisalmen koulu sijaitsee noin 4km päässä Lappeenrannan ydinkeskustasta. Koulussamme toimii yleisopetuksessa vuosiluokat 1-6 ja harjaantumisopetuksessa vuosiluokat 1-9.

Yleisopetuksen oppilaat tulevat Voisalmen, Kivisalmen, Kariniemen ja Tyysterniemen alueelta. Harjaantumisopetuksen oppilaat tulevat koko kaupungin alueelta. Harjaantumisopetusta annetaan Voisalmen lisäksi myös keskustassa Lönnrotinkadun toimipisteessä. Yleisopetuksessa oppilaita on kaksisarjaisen koulun verran. Harjaantumisopetuksessa oppilaita on kuudessa luokassa.

Voisalmen koulu on rakennettu kahdessa vaiheessa vuosina 1971 ja 1978. Koulumme sijainti on mainio; lähellä keskustaa, mutta kuitenkin omassa rauhassa kauniin luonnon ja Saimaan ympäröimänä. Kaupungin lähiliikuntapaikka sijaitsee koulumme tontilla ja se tarjoaa meille erinomaiset mahdollisuudet monipuoliseen liikuntaan mm. tekojäällä, hiekkatekonurmella ja kuntoradalla.

Voisalmessa olemme tietoisesti jättäneet koulun erikoistumisen ja profiloitumisen väliin. Rohkenemme sanoa, että keskitymme monipuolisesti perusasioihin. Välillä toki tavoittelemme taivaita, mutta samalla pitäen jalat tiukasti eteläkarjalaisessa maaperässä kiinni. Tavoitteemme on, että oppilaat oppivat työskentelemään sinnikkäästi ja iloisella mielellä perusopetuksen ja omien henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Osoite

Voisalmentie 19
53920 Lappeenranta

 

Palvelupaikka kartalla 
Näytä reitti tänne