Suosikit

Katu- tai puistoalueen luvanvarainen käyttö

LappeenrantaFI/Liikenne ja kaupunkiympäristö/Terassi kadulla.jpg

Katu- tai puistoalueen käyttö terassina, tapahtumissa, nosto-, kaivu ja rakennustöissä tai muu alueen rajaaminen johonkin tarkoitukseen on luvanvaraista toimintaa, johon luvan antaa elinvoiman ja kaupunkikehityksen Kadut ja ympäristö -vastuualue.

Vapaamuotoinen hakemus järjestettävästä tapahtumasta tai muusta esim. rakennustoiminnasta johtuvasta alueen rajaamisesta on toimitettava Lappeenrannan kaupungin elinvoima ja kaupunkikehitykseen. Lupahakemusposessista saa lisätietoja katuisännöitsijältä.

 

Ajankohtaista 

12.7.2024

Valokuitutöiden ennallistamiset puhututtavat nyt ympäri Lappeenrannan kaupunkia ja saamme niistä paljon palautetta. Tilanne on tiedossamme ja eri operaattoreille on mennyt vaatimuksia korjaustoimenpiteistä eri puolille kaupunkia. Valitettavasti voi kuitenkin mennä aikaa, ennen kuin kaikki toimenpiteet saadaan toteutettua ja jäljet korjattua.

Mikäli haluatte antaa palautetta aiheeseen liittyen, toivomme, että palaute jätetään ensisijaisesti Lappeenrannan kaupungin sähköisen palautekanavan kautta osoitteessa:

Anna palautetta - Lappeenrannan palautepalvelu (lappeenranta.fi)


 

 

Manu Puumalainen

Katuisännöitsijä

manu.puumalainen@lappeenranta.fi
0406617350