Suosikit

Urheiluluokat

Liikuntapainotteinen opetus Kesämäen koulussa – urheiluluokka

Kesämäen koulussa on mahdollisuus hakea liikuntapainotteisen opetuksen urheiluluokalle 7. luokalta alkaen. Koulumme on mukana valtakunnallisessa Olympiakomitean urheiluyläkouluhankkeessa. Toimintaa toteutetaan kolmen kokonaisuuden kautta: monipuoliset motoriset taidot ja fyysiset ominaisuudet, psyykkiset taidot ja elämäntaidot sekä lajivalmentautuminen.

Urheiluluokan Kasva urheilijaksi -kurssi toteutetaan liikunnanopettajien johdolla valinnaisliikunnan tunneilla. Seurojen akatemiavalmennus on torstaisin klo 8-10 välisenä aikana. Niille oppilaille, joilla ei ole seurojen valmennusta, järjestetään yhteinen valmennus samaan aikaan.

Lisätietoa hakemisesta löytyy oppaasta Opas 6. luokkalaisen kotiin.

Soveltuvuuskoe järjestetään  maanantaina 5.2.2024 klo 9.30 alkaen Urheilutalon aulassa (Pohjolankatu 29). Oppilas tarvitsee soveltuvuuskokeessa sisäliikuntavarustuksen ja sisäpelikengät. Oppilailla on mahdollisuus kouluruokailuun Kimpisen koululla testipäivän aikana.

Mahdollisissa sairastapauksissa soitto tai viesti Jari Innanen 0405509073

Urheiluluokan tuntijako:
7 lk 2h (normaali tunti) + 2h + 2h Akatemia (kouluajan ulkopuolella)
8 lk 2h (normaali tunti) + 2h + 2h + 2h Akatemia (kouluajan ulkopuolella)
9 lk 3h (normaali tunti) + 2h + 2h + 2h Akatemia (kouluajan ulkopuolella)
Yläkoulutoiminnan sisällöt: https://www.olympiakomitea.fi/huippu-urheilu/urheiluakatemiaohjelma/ylakoulutoiminta (siirtyy toiselle sivustolle)
Lisätietoa liikunnanopettajilta:
Markus Iitiä 041 4561191, markus.iitia@edu.lappeenranta.fi tai Mervi Heikkinen 050 3570587, mervi.heikkinen@edu.lappeenranta.fi.
Kesämäen koulu lk 6-9