Suosikit
Palvelu

Ohjaamon ryhmätoiminnat

Tarjoamme Ohjaamossa moneen tarpeeseen sopivaa ryhmätoimintaa. Meillä on Ohjaamossa kaksi harrastuspajaa, graffiti- ja bändipaja. Pajoihin voi osallistua silloin, kun itselle se sopii parhaiten. Niihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen eikä sitoutua tulemaan joka kerta paikalle.

Ohjaamo järjestää kerran kuussa hyvinvointiteemaiset aamukahvit. Alla näet päivämäärät.

1.2. Kesätyöt 7.3. Mikä v*tuttaa? 4.4. Väiskäri -nuorten kanssa tehtävä ennaltaehkäisevä lähisuhdeväkivaltatyö 2.5. Teema tarkentuu myöhemmin

Töihi!-ryhmä on Ohjaamon ja TE-palveluiden yhteistyössä järjestämä pienryhmä sinulle, joka koet suuntasi olevan hukassa esimerkiksi töiden hakemisen suhteen. Ryhmässä työskennellään aktiivisesti pohtien mikä sinulle on tärkeää, minkälaisia esteitä koet edetessäsi kohti sinulle tärkeää ja millä tavalla nuo esteet voisi ylittää. Samalla pohdimme konkreettisesti työllistymistä ja työnhakua. Ryhmässä pääset keskustelemaan muiden samankaltaisessa tilanteessa olevien kanssa. Ryhmä on tarkoitettu 18-29-vuotiaille. Ryhmä kokoontuu 7 kertaa aikavälillä 13.2.-26.3.2024, tiistaisin klo 9.30-11.30 Ohjaamolla. Ryhmään voit hakea Forms-lomakkeella. Ilmoittautuminen ryhmään on auki 31.1. saakka tai kunnes ryhmä on täynnä. Huomioithan siis, että ilmoittautuminen saattaa sulkeutua jo aiemmin. Kaikki ryhmään hakeneet haastatellaan ennen ryhmän alkua.

Ohjaamolla on mahdollista osallistua myös hyvinvointiteemaiseen ryhmään. Ryhmä on suljettu ja vaatii ilmoittautumisen. Ryhmä kokoontuu kuusi kertaa erilaisten hyvinvointiin liittyvien teemojen äärelle. Voit tiedustella mahdollista ryhmän aloitusta Ohjaamon henkilökunnalta.

Ohjaamo järjestää ryhmiä jännittäjille noin 1-2 kertaa vuodessa. Jos koet, että jännittäminen hallitsee elämääsi liikaa ja estää sinua tekemästä asioita, niin ryhmä voisi olla oikea juuri sinulle. Ryhmässä pääset opettelemaan erilaisia keinoja jännittämisen vähentämiseksi sekä perehdyt jännittämisen syihin. Seuraavan ryhmän aloituksesta tietoa myöhemmin kevään 2024 aikana. Lisätietoja ryhmästä ja ilmoittautumisesta saat Ohjaamolta.

Ohjaamoiden Onni järjestää verkossa erilaisia maksuttomia ja avoimia sekä suljettuja ryhmiä liittyen hyvinvointiin, jännittämiseen ja nepsy-haasteisiin, kuten ADHD:hen tai autismiin.

Asioi tästä

Ehdot ja kriteerit

Toiminta on tarkoitettu alle 30-vuotiaille.

Toimintaohje

Ohjaamon harrastuspajoihin ja hyvinvoinnin aamukahveille voi osallistua ilmoittautumatta.

Jos olisit kiinnostunut osallistumaan Jännittäjä-ryhmään tai hyvinvointi-ryhmään, voit olla yhteydessä Ohjaamoon ja tiedustella seuraavaa alkavaa ryhmää Ohjaamosta.

Ohjaamoiden Onnin verkkoryhmät kokoontuvat Discordissa tai teamsissa. Osa Onnin järjestämistä ryhmistä ovat suljettuja eli ne vaativat etukäteen ilmoittautumisen. Voit tiedustella Onnin ryhmistä lisää Ohjaamosta. Huomioithan, että Onnin ryhmät ovat valtakunnallisia.

Maksullisuuden tiedot

Palvelu on ilmainen.