Suosikit

Lappeenrannan kaupunginkirjasto Facebookissa

...
Facebook 17.7.2024
Kirjastosta löytyy myös uskomaton määrä tietoa tietokirjojen muodossa. Tässä poimintoja lasten- ja nuortenosaston tarjonnasta! Kommentoi alle, mistä aiheesta juuri sinä haluaisit lisää tietoa, niin katsotaan, mitä meiltä löytyy!
Lappeenrannan kaupunginkirjasto
...
Facebook 12.7.2024
Viikonlopun kirjavinkki Lauritsalan kirjastosta! 😻
Lappeenrannan kaupunginkirjasto
...
Facebook 10.7.2024
Jos kaipaat yhteistä tekemistä kavereiden tai perheen kanssa, kirjastosta saat lainaan erilaisia lautapelejä! Jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Lautapelien laina-aika on 2 viikkoa, siinä ehtii pelata jo kyllästymiseen asti.
Lappeenrannan kaupunginkirjasto
...
Facebook 8.7.2024
🌻Kesä on erinomaista aikaa ottaa haltuun uusi soittoharrastus tai viedä vanhoja taitoja uusiin sfääreihin! 🎹 Heili-kirjastojen Rockway valikoimaan lisätty pianistimestari Iiro Rantalan uusi kurssi ja asiakastoiveina lisäsimme valikoimaan myös kitaralle uudet kurssit 'Rautalankaa' sekä 'Looppauksen perusteet'! 🎸 Kursseille pääset osoitteessa kirjastot.rockway.fi/heili Soittelemisiin! @rockway.fi #rockway #soittoharrastus #soitonopetus #musiikkipalvelut #musiikkikirjasto
Lappeenrannan kaupunginkirjasto
...
Facebook 8.7.2024
🌻Kesä on erinomaista aikaa ottaa haltuun uusi soittoharrastus tai viedä vanhoja taitoja uusiin sfääreihin! 🎹Heili-kirjastojen Rockway valikoimaan lisätty pianistimestari Iiro Rantalan uusi kurssi ja asiakastoiveina lisäsimme valikoimaan myös kitaralle uudet kurssit 'Rautalankaa' sekä 'Looppauksen perusteet'! 🎸Kursseille pääset osoitteessa kirjastot.rockway.fi/heili Soittelemisiin!
Lappeenrannan kaupunginkirjasto
...
Facebook 5.7.2024
Lappeenrannan pääkirjasto sekä Lauritsalan ja Pontuksen lähikirjastot ovat mukana Saimaan Teatterin yhteisöprojektissa. Tarvitsemme apuasi kesän 2025 kiertue-esityksemme tekemiseen. Voit auttaa osallistumalla tähän kirjoituskutsuun. Kiven takaa kurkistanut norppa? Ikimuistoinen kesäpäivä laiturin nokassa? Kaikkien aikojen juhannustanssit? Mieleen painunut veneretki? Jaa Saimaa-muistosi tai -tarinasi Saimaan Teatterille – tarinasi saattaa päästä seurantalojen lavoille, osaksi Saimaan Teatterin kesän 2025 esitystä! Vastaamalla voit myös osallistua kesän 2025 esityslippujen arvontaan! Tuu siis käymään kirjastossa ja jätä kirjaseen oma tarinasi 🤩
Lappeenrannan kaupunginkirjasto
...
Facebook 3.7.2024
Meillä monen monta ihanaa kuvakirjaa odottaa lukijaansa, tervetuloa kirjastoon lukemaan tai nappaamaan lainaan! Tässä kuvassa muutama kevään aikana ilmestynyt uutuus, joista henkilökuntamme on pitänyt kovin.
Lappeenrannan kaupunginkirjasto
...
Facebook 1.7.2024
Joutsenon kirjaston ryhmätilaa uudistetaan. Tilaan on tulossa ainakin mukavia istuimia, PlayStation 5 –pelikonsoli, 65” televisio ja ripustustilaa näyttelyille. Ryhmätilaa voi käyttää myös erilaisten tapahtumien tai tapaamisten järjestämiseen. Vastaamalla kyselyyn voit ehdottaa tilalle sopivaa nimeä sekä esittää toiveita tilan käytölle ja varustelulle.
Lappeenrannan kaupunginkirjasto
...
Facebook 1.7.2024
Osallistu Kirjaston Hengen tarinaan – yhteisötaideprojekti! Lappeenrannan kirjastot järjestävät ainutlaatuisen tapahtuman, jossa voit osallistua kirjaston hengen tarinan rakentamiseen kuvien ja tekstien avulla. Osallistu tapahtumaan näin: - Luo kuvia tai kirjoita tarinoita Kirjaston Hengestä. Taiteile vaikka Hengen matka seikkailutarinassa tai kerro miten Henki käy kahvilla suosikkihahmosi kanssa. - Sisältö ja muoto ovat vapaita, anna luovuutesi kukkia. - Tapahtuma on avoin kaiken ikäisille. - Osallistujien kesken arvotaan palkintoja. - Osallistujien teksteistä ja kuvista kootaan näyttely syyskuussa 2024. Osallistumisaika: 1.7.–31.8. Palautus pääkirjastoon alkuperäisteoksena tai sähköisesti: kirjasto@lappeenranta.fi Kuka on Kirjaston Henki? Kuvittele kirjaston hiljaisuudet, vuosisatojen kerrostumat ja unohtuneet tarinat. Kirjaston Henki, ikiaikainen kulkijanainen, on ollut täällä aina. Hänellä on erityinen kyky keskittyä ja matkustaa kirjojen maailmoihin. Hän voi vierailla Larin Paraskella tai ottaa iltaryypyn Don Quijoten kanssa. Hän on kirjaston avaruudessa aina läsnä, kaikissa ajoissa yhtä aikaa, ja hän on lukurauhan turvaaja. Kirjaston henki on Lappeenrannan kirjastoille suunniteltu hahmo, jonka tarkoituksena on yhtenäistää kirjaston viestintää ja edistää lukemista, keskittymistä, mielikuvitusta ja oppimista. Hanke on myös osa Lappeenrannan kulttuurivuotta 2024.
Lappeenrannan kaupunginkirjasto
...
Facebook 28.6.2024
Lauritsalassa on paneuduttu tänä kesänä kirjavinkkaukseen 😍 käykää katsomassa tämä ja aiemmat vinkkausvideot 😃 Ohje videon päälle onkin kutsu siirtyä kipin kapin kirjastoihimme lainaamaan kesälukemista 🥳
Lappeenrannan kaupunginkirjasto
...
Facebook 27.6.2024
Kesällä tapahtuu - digiapua saatavilla lähiksissä! Heinäkuussa meijän mediaohjaaja Valtteri kiertää lähiksiä. Hän käy Lauritsalassa, Sammonlahdessa ja Joutsenossa. Tarvitsetko apua esimerkiksi tietokoneiden, perusohjelmien tai internetin käytön alkeissa? Tai älypuhelimen tai tabletin käytössä? Kysy lisää ja varaa aika henkilökohtaiseen opastukseen mediaohjaaja Valtteri Kemppiseltä puhelimitse numerosta 040 626 4223 tai sähköpostitse osoitteesta valtteri.v.kemppinen@lappeenranta.fi. Voit tulla käymään suoraan myös paikan päällä ilman ajanvarausta. Joutseno: torstaisin 4.7., 11.7., 18.7. ja 25.7. Sammonlahti: keskiviikkoisin 3.7., 10.7., 17.7. ja 24.7. Lauritsala: perjantaisin 5.7., 12.7., 19.7. ja 26.7. Lauritsalan kirjastossa Klo: 10 - 16. Poikkeuksena 12.7 Klo: 10 - 14
Lappeenrannan kaupunginkirjasto
...
Facebook 26.6.2024
Tiesitkö, että pääkirjastosta löytyy tarinoita muutenkin kuin kansien välistä? Meillä pääset hyppäämään myös pelien maailmaan tunniksi kerrallaan. Varauksen voit tehdä suoraan lasten- ja nuortenosaston tiskiltä tai vaikkapa puhelimitse, varaamiseen tarvitset Heili-kirjastojen kortin.
Lappeenrannan kaupunginkirjasto

Kirjasto Facebookissa Kirjasto Instagramissa