Suosikit

Kentät ja radat

Lappeenrannan liikuntatoimi ylläpitää urheilukeskuksia ja eri tarkoituksiin suunnattuja kenttiä ja ratoja. Liikuntapaikkojen tiedot sekä vuorojen varausohjeet ilmoitetaan palvelupaikkojen omilla sivuilla.

Urheilukeskukset sijaitsevat Kimpisessä, Lauritsalassa ja Joutsenossa. Nämä ympärivuotisesti avoinna pidettävät liikuntapaikat tarjoavat mahdollisuudet harrastaa kesä- ja talvilajeja. Ne soveltuvat kesäisin erityisesti yleisurheiluun ja jalkapalloon, talvisin kentät ovat luistelukäytössä.

Nurmi- ja tekonurmikenttiä on eri puolilla kaupunkia. Amiksen tekonurmikenttä on kaupungin ainoa lämmitettävä kenttä. Hiekkapohjaisten pallokenttien käyttö on maksutonta.

Urheilukeskusten ja kenttien vuorot varataan puhelimitse tai sähköpostitse liikuntatoimen tilavarausyksiköstä tai sähköisellä WebTimmin varauslomakkeella. Varatut vuorot näkyvät WebTimmissä. Vakiovuorot haetaan liikuntatoimesta kausittain erikseen määritettynä ajankohtana erillisellä vuorohakemuslomakkeella. Varatuista vuoroista peritään liikuntapaikkahinnaston mukainen maksu.

Lappeenrannan ulkotenniskentät sijaitsevat Kimpisessä, Joutsenossa, Kourulassa, Lauritsalassa ja Voisalmessa, padelkenttä Skinnarilassa. Kaikkien kenttien kunnossapidosta ja varaamisesta vastaa Lappeenrannan Tennisseura ry. Kimpisen massatenniskentän ja padelkentän varaaminen on maksullista, kaikilla muilla tenniskentillä sekä Kimpisen ulkokoriskentällä pelataan maksutta. Kentät ovat kuitenkin varattava LTS:n varausjärjestelmän kautta samalla tavalla kuin massatenniskentät.

Frisbeegolfratoja Lappeenrannan alueella on viisi, skeitti- ja pumptrackrata sijaitsee Huhtiniemessä.