Suosikit

Tietoa Lappeenrannan kaupungin Facebook-tilillä järjestettävästä kilpailusta

Kilpailu on tyyliltään arvonta, joka järjestetään Lappeenrannan kaupungin hallinnoimalla Facebook-sivulla 10.-12.7.2024.

Osallistujien tulee osallistuakseen kommentoida kaupungin Facebook-sivulla  julkaistua kilpailujulkaisua vastaten siinä pyydettyyn kysymykseen. Osallistujien ei tarvitse jättää yhteystietoja kilpailua varten. Kilpailuun voi osallistua jokainen, jolla on Facebook-käyttäjätunnus.

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kilpailua millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin.

Kilpailun määräaikaan mennessä kommentin jättäneiden kesken järjestetään arvonta. Lappeenrannan kaupunki pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Facebook-sivulla kilpailujulkaisussa ja oikeuden kilpailusääntöjen muutoksiin.

Kaupunki ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä.

Lappeenrannan kaupunki ei muodosta kilpailuun osallistuvista kommenteista erillistä, Facebookin ulkopuolista rekisteriä tai kerää niitä muutoinkaan talteen. Osallistujien kommentteja käytetään vain arvontaa varten.

Osallistuneiden käyttäjätunnuksia ei käytetä suoramarkkinointiin. Tiedoista ei muodosteta rekisteriä eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai luovuteta kolmansille osapuolille.

Kilpailujulkaisu vastauksineen jää esille Lappeenrannan kaupungin hallinnoiman Facebook-sivun aikajanalle. Osallistuja voi itse halutessaan poistaa oman kilpailukommenttinsa.