Suosikit
Palvelu

Kuntopolut ja retkeily

Lappeenrannan monipuolinen luonto ja eri liikuntapaikat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet retkeilyyn ja ulkoiluun. Lähde kesällä metsään. Pyrähdä lepäämään nuotiopaikalle. Kulje luontopoluilla ja valaistuilla kuntopoluilla tai suunnista omaksi iloksesi.

Valaistuja kuntopolkuja on Ahvenlammella, Huhtiniemessä, Karhuvuoressa, Kasukkalassa, Kisapuistossa, Korkea-ahossa, Korvenkylässä, Lauritsalassa, lentokentän ja maasotakoulun reiteillä, Leppälässä, Mattilassa, Myllymäessä, Nuijamaalla, Nyrhilässä, Pappilanniemessä, Simolassa, Vainikkalassa, Vilkjärvellä, Voisalmessa ja Ylämaalla.

Talvisin kuntopoluille ajettavilla laduilla hiihdetään. Kimpisen ja Hovinpellon kuntopoluilla ei ole talvikunnossapitoa latujen suhteen vaan ne toimivat kaikille vapaasti käytössä olevina talvipolkuina esim. kävelyyn ja koiranulkoilutukseen. Myös Joutsenon urheilukeskukselta lähtee talvipolku, joka kulkee noin metrin leveänä kelkkaurana.

Joutsenon monitoimikota sijaitsee Joutsenon urheilukeskuksen alueella monipuolisten palveluiden äärellä. Kota on avoinna päivittäin klo 8-20 ja sinne kuljetaan urheilukeskuksen P-alueelta. Tilavaan, valoisaan ja avaraan kotaan mahtuu samanaikaisesti 20 henkilöä.

Jokaisen kuntopolun tiedot ilmoitetaan palvelupaikan omalla sivulla.

Maksullisuuden tiedot

Palvelu on ilmainen.