Suosikit

Lappeenrannan varhaiskasvatukseen etsitään keikkatyöntekijöitä – Tule kuulemaan lisää rekryinfoon ti 5.9.

JULKAISTU 21.8.2023, 08.54

Lappeenrannan varhaiskasvatus järjestää tiistaina 5.9. klo 17 kaupungintalolla rekryinfon varhaiskasvatuksen keikkatöistä kiinnostuneille. Tapahtuma on avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita varhaiskasvatuksen sijaisuuksista tai haluavat kuulla lisää.

Lappeenrannan varhaiskasvatuksen rekrytoinneista vastaava Leena Kinnunen kertoo, että tarvetta on sekä lyhytkestoisille, että pidempikestoisille sijaisuuksille.

– Käymme rekryinfossa läpi esimerkiksi mitä tapahtuu, kun sijaistarve varhaiskasvatuksessa aktivoituu. Etsimme joukkoomme sekä lastenhoitajia, varhaiskasvatuksen opettajia että avustajia.

Tapahtumassa käydään läpi myös varhaiskasvatuksessa työskentelyn yleiset käytännöt, kuten työsopimukseen ja vaitiolovelvollisuuteen liittyvät asiat sekä työskentely lasten ja perheiden kanssa.

Keikkatyöskentely varhaiskasvatuksessa ei vaadi aikaisempaa työkokemusta alalta, mutta työntekijöiden tulee olla 18-vuotta täyttäneitä.

Varhaiskasvatuksen rekryinfo

ti 5.9. klo 17
kaupungintalon neuvotteluhuone Venlassa

Infon ohjelma:

  • Miten pääsen keikalle varhaiskasvatukseen? Oletko kiinnostunut lyhyempi- tai pidempiaikaisesta työstä lastenhoitajana, varhaiskasvatuksen opettajana tai avustajana vakassa?
  • Mitä tapahtuu, kun sijaistarve varhaiskasvatuksessa aktivoituu?
  • Yleiset käytännöt, kun työskentelet varhaiskasvatuksessa (työsopimus, vaitiolovelvollisuus, työ lasten, perheiden ja kollegojen kanssa yms.)
  • Ajankohtaiskatsaus
  • Kysy siitä mikä mietityttää!

Lisätietoja varhaiskasvatuksen rekrytoinnista

Puh. +358 40 357 64 66
rekrytointivaka@edu.lappeenranta.fi