Suosikit

ITE-taidepäivä siirtyy syksylle 5.10. Galleria Pihattoon

JULKAISTU 25.4.2024, 10.07

Paperisia lintuja maassa.

Marian aukiolle 15.6. kaavailtu ITE-taidepäivä on päätetty siirtää syksylle 5.10. Galleria Pihattoon. Lappeenrannan kaupunki kutsuu mukaan kaikki taiteen harrastajat ja omaksi iloksi taidetta tekevät.

– Uskomme, että tapahtuman siirron ansiosta tavoitamme suuremman joukon taiteen harrastajia. Galleria Pihatto antaa tilana mahdollisuuden tuoda taidetta myös monipuolisimmin esille, kertoo Kulttuurin unelmavuoden hankekoordinaattori Tuulia Ahokas.

Galleria Pihattoon etsitään oman taiteensa näytteilleasettajia sekä esiintyjiä. Kulttuurin unelmavuoden hankekoordinaattorit kannustavat kaikkia arjen pöytälaatikkorunoilijoita, askartelijoita, käsityöharrastajia, suihkussa laulajia, nikkareita ja maalareita ilmoittautumaan mukaan. Kuka tahansa voi osallistua.

Esille tuotava taide voi olla mitä tahansa: maalauksia, valokuvia, käsitöitä, veistoksia tai installaatioita. Esittävä taide voi olla runojen lausuntaa, tarinan kerrontaa, laulua, musisointia tai performanssitaidetta.  

–  Idea on saada kaupunkilaiset tuomaan rohkeasti esille omaa luovuuttaan. Ammattitaiteilija tai esiintyjä ei siis tarvitse olla – päin vastoin, Ahokas hehkuttaa.

Ilmoittautuminen sähköpostitse: tuulia.ahokas@lappeenranta.fi

Lisätietoja:

Tuulia Ahokas, Kulttuurin unelmavuoden hankekoordinaattori
Puh. 040 844 0252, tuulia.ahokas@lappeenranta.fi