Suosikit

Unelmakulman toiminta jatkuu syksyllä 2024

JULKAISTU 21.5.2024, 10.31

Tahdotko tuoda kulttuuri- ja taideohjelmistoa IsoKristiinan Unelmakulmaan?

Tyhjä liiketila.

Lappeenrannan kulttuurin unelmavuosi 2024 tarjoaa yhteistyössä IsoKristiinan kanssa tilan taiteelle myös syksyllä 2024. Lappeenrannan kulttuurin unelmavuosi 2024 -tiimi välittää kiitokset kaikille 13 toimijalle, IsoKristiinalle ja Lappeenrannan kaupunginkirjastolle sekä kaikille kävijöille, jotka ovat löytäneet Unelmakulmaan IsoKristiinan 2. kerrokseen kevään aikana.

– Olemme saaneet Unelmakulmaan upean ohjelmiston ja runsaan osallistujamäärän 25. maaliskuuta alkaen. Useat tahot ovat jo kysyneet mahdollisuudesta tuoda ohjelmistoa Unelmakulmaan myös jatkossa, toteaa Unelmavuoden hankekoordinaattori Anni Pellikka.

Kulttuurin unelmavuoden tiimi kokoaa nyt tahot, joilla on kiinnostusta tuoda tilaan kulttuuri- ja taideohjelmistoa ajalle 1.9.–31.10.2024. Tilassa voi järjestää pop up -toimintaa, näyttelyitä, esityksiä ja toiminnallisia työpajoja. Kiinnostuneet tahot voivat lähettää ehdotuksensa tilan käytöstä ja aikataulutoiveesta 21.6.2024 mennessä anni.pellikka@lappeenranta.fi. Huomioitavaa on, että ohjelmistoa kootaan jo nyt, eli kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Jos ehdotuksia tulee runsaasti, koordinoimme toimintaa sisällön moninaisuuden ja aikataulutoiveiden perusteella.

Tarkoituksena on mahdollistaa luovan alan toimijoiden osaamisen esille tuomista sekä luoda matalan kynnyksen kulttuurikokemuksia, jotka innostavat ihmisiä kulttuurin ja tapahtumien pariin. Tilaa voi hyödyntää myös Kulttuuritupsahdusten toteuttamiseen

Tila on toimijoille maksuton. Toimija vastaa itse esillepanosta, toiminnan toteutuksesta, sisältäen kalustuksen, tekniikan ja tarvittavan tarpeiston sekä valvonnasta tilan aukioloaikoina. Toteutus on kokonaisuudessaan järjestävän toimijan omalla vastuulla.

Unelmakulmassa tapahtuu nyt

Parhaillaan Unelmakulmassa on ohjelmistoa liittyen MHAW-tapahtumaviikkoon:

  • Taidekollektiivi Mistuuran Kuvallista tunteesi - Osallistava taidetila ti 21.5. klo 12–20
  • Laptuotteen Kettupajan Miun Unelma -esitys ke 22.5. klo 10–11
  • Metkun sarjakuvatyöpaja, pinssien tekoa ja leikkiä lapsille pe 24.5. klo 12–16

Toukokuun viimeisellä viikolla tekstiiliartesaani Kirsi Reilin ohjaa Unelmakulmassa Kuvioita kankaalle - työpajakokonaisuuden 27.5.–30.5. klo 15–16.30. Työpajaan voi ilmoittautua sähköpostitse kirsi.reilin@lappeenranta.fi. Kevään Unelmakulman runsas ja värikäs kausi päättyy perjantaina 31.5.2024 Sirkus Kumiankka Tremolon esityksiin klo 14–16.

Lisätietoja:

Anni Pellikka, kulttuurin unelmavuoden hankekoordinaattori
Puh. 040 559 0710, anni.pellikka@lappeenranta.fi