Suosikit
Palvelu

Ohjaamon ryhmätoiminnat

Tarjoamme Ohjaamossa moneen tarpeeseen sopivaa ryhmätoimintaa. Meillä on Ohjaamossa kaksi harrastuspajaa, graffiti- ja bändipaja. Pajoihin voi osallistua silloin, kun itselle se sopii parhaiten. Niihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen eikä sitoutua tulemaan joka kerta paikalle.

Ohjaamo järjestää kerran kuussa sekä hyvinvointiteemaiset aamukahvit että hyvinvointiteemaisen illan Ohjaamolla. Alla näet päivämäärät.

14.9. Hyvinvointi-ilta, aiheena jännittäminen 28.9. Aamukahvit 12.10. Hyvinvointi-ilta, aiheena Mielen kuntosali 2.11. Aamukahvit 9.11. Hyvinvointi-ilta, aiheena itsemyötätunto 30.11. Aamukahvit 14.12. Hyvinvointi-ilta, aiheena Hyvinvointia luovuudesta

Ohjaamolla on mahdollista osallistua myös hyvinvointiteemaiseen ryhmään. Ryhmä on suljettu ja vaatii ilmoittautumisen. Ryhmä kokoontuu kuusi kertaa erilaisten hyvinvointiin liittyvien teemojen äärelle. Voit tiedustella mahdollista ryhmän aloitusta Ohjaamon henkilökunnalta.

Ohjaamo järjestää ryhmiä jännittäjille. Jos koet, että jännittäminen hallitsee elämääsi liikaa ja estää sinua tekemästä asioita, niin ryhmä voisi olla oikea juuri sinulle. Ryhmässä pääset opettelemaan erilaisia keinoja jännittämisen vähentämiseksi sekä perehdyt jännittämisen syihin. Seuraava jännittäjä-ryhmä starttaa 5.10.2023. Lisätietoja ryhmästä ja ilmoittautumisesta saat Ohjaamolta.

Ohjaamoiden Onni järjestää verkossa erilaisia maksuttomia ja avoimia sekä suljettuja ryhmiä liittyen hyvinvointiin, jännittämiseen ja nepsy-haasteisiin, kuten ADHD:hen tai autismiin.

Asioi tästä

Ehdot ja kriteerit

Toiminta on tarkoitettu alle 30-vuotiaille.

Toimintaohje

Ohjaamon harrastuspajoihin sekä hyvinvoinnin aamukahveille ja hyvinvointi-iltoihin voi osallistua ilmoittautumatta.

Jos olisit kiinnostunut osallistumaan Jännittäjä-ryhmään tai hyvinvointi-ryhmään, voit olla yhteydessä Ohjaamoon ja tiedustella seuraavaa alkavaa ryhmää Ohjaamosta.

Ohjaamoiden Onnin verkkoryhmät kokoontuvat Discordissa tai teamsissa. Osa Onnin järjestämistä ryhmistä ovat suljettuja eli ne vaativat etukäteen ilmoittautumisen. Voit tiedustella Onnin ryhmistä lisää Ohjaamosta. Huomioithan, että Onnin ryhmät ovat valtakunnallisia.

Maksullisuuden tiedot

Palvelu on ilmainen.